Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Η Toyota σε συνεργασία με τη Microsoft στην έκθεση CeMAT & Hannover Messe 2018

Με διαδραστικά εκθέματα στη CeMAT και τη Hannover Messe, οι πελάτες μας είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις τεχνολογίες του μέλλοντος που θα βελτιστοποιήσουν τις επιχειρήσεις τους.

Με στόχο να γίνει ηγέτης της αγοράς σε λύσεις και υπηρεσίες διαχείρισης υλικών, η Toyota Material Handling Europe επενδύει σε νέες τεχνολογίες και ξεκινάει το ψηφιακό της ταξίδι. Η συνδεσιμότητα θα παίξει καίριο ρόλο στην αποτελεσματική συντήρηση και επισκευή ανυψωτικών μηχανημάτων, και είναι μία από τις βασικές αξίες του Toyota Service Concept (TSC). Το TSC είναι ο τρόπος με τον οποίο η Toyota προσεγγίζει τη συντήρηση και επισκευή ανυψωτικών μηχανημάτων, θέτοντας συγκεκριμένους στόχους, αξίες και διαδικασίες, και στηρίζεται στο Toyota Production System. Προσεγγίζοντας το service με lean τρόπο, η Toyota Material Handling μπορεί να παρέχει καλύτερο προγραμματισμό, περισσότερη πρόσθετη αξία και λιγότερο muda (ζημιές – ελλείψεις – κόστη). Επιπλέον, τα τηλεματικά συστήματα μπορούν να προετοιμάσουν και να υποστηρίξουν τους τεχνικούς μας με καλύτερο τρόπο. Όλα αυτά εμπεριέχονται στο T-Stream, το εργαλείο που χρησιμοποιούν οι τεχνικοί μας ήδη σήμερα και αναπτύχθηκε από την Toyota με την υποστήριξη της Microsoft.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα?

 

«Ως ισχυρός σύμμαχος, η Microsoft μας υποστηρίζει στην πραγματοποίηση του στόχου μας: να μπορούμε να προβλέψουμε το service ανυψωτικών μηχανημάτων, μειώνοντας έτσι τα κόστη για τους πελάτες μας και το χρόνο που θα είναι εκτός λειτουργίας τα μηχανήματά τους,» δήλωσε ο Axel Wahle, Marketing Director της Toyota Material Handling Europe. Εντοπίζοντας τεχνικά προβλήματα πριν προκύψουν, οι πελάτες μας θα μπορούν να χρησιμοποιούν περισσότερο τα μηχανήματά τους και να μειώσουν τους χρόνους που δεν θα λειτουργούν. «Η συνεργασία μας με την Microsoft επικεντρώνεται κυρίως στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, λογισμικών προγραμματισμού και ανάπτυξη ιδεών για νέες δυνατότητες στο μέλλον»

Όσοι περάσανε από τον χώρο της Toyota Material Handling στην έκθεση της CeMAT 2018, είχαν την ευκαιρία να δουν την μεγάλη εμπειρία της στο Toyota Production System και τον lean τρόπο σκέψης της. Ταυτόχρονα, υπήρχε παρουσία της στο Digital Factory fair της Hannover Messe, όπου μαζί με την Microsoft, παρουσιάσανε τι αλλαγές θα φέρει το digital transformation στα logistics.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Shadows of a Swarm truck

Η τεχνολογία του μέλλοντος

Οι έξυπνες διαδικασίες logistics και η φιλοσοφία Logiconomi σας παρέχουν λύσεις που είναι διαθέσιμες σήμερα και παρουσιάζουν το όραμά μας για το μέλλον. 

Διαβάστε περισσότερα >
Driver using BT Optio for order picking

Η σειρά προϊόντων μας

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά περονοφόρων ανυψωτικών, στην οποία περιλαμβάνονται μηχανήματα reach truck, παλετοφόρα και μηχανήματα συλλογής παραγγελιών.

Διαβάστε περισσότερα >
Picture of text on whiteboard

The Toyota Way

Αποστολή μας είναι να σας παρέχουμε εξαιρετική απόδοση στις διαδικασίες διαχείρισης υλικών σας, και για τον λόγο αυτό, εφαρμόζουμε ένα σύνολο αξιών που ονομάζεται «the Toyota Way».

Διαβάστε περισσότερα >
Service technician servicing a Toyota truck

Service

Χάρη στα πλάνα service μας, η επιχείρησή σας παραμένει σε πλήρη λειτουργία και μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα μηχανήματά σας, ανεξαρτήτως μάρκας, ώστε να προγραμματίζετε τις διαδικασίες σας με απόλυτη βεβαιότητα.

Διαβάστε περισσότερα >