Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Η μπαταρία ιόντων λιθίου που κατασκευάζει η Toyota για τα ανυψωτικά μηχανήματά της

Η Toyota Material Handling παρουσιάζει τις μπαταρίες ιόντων λιθίου που κατασκευάζει η ίδια

Προσφέροντας για πολλά χρόνια μια μεγάλη γκάμα ανυψωτικών μηχανημάτων με μπαταρίες ιόντων λιθίου, η Toyota Material Handling παρουσίασε στην LogiMAT στην Στουτγάρδη στις 13-15 Μαρτίου τις νέες λύσεις μπαταριών ιόντων λιθίου που κατασκευάζει η ίδια, αυξάνοντας έτσι το εύρος των μηχανημάτων Toyota που είναι διαθέσιμα με μπαταρίες ιόντων λιθίου.

Από το 2013 που λάνσαρε στην αγορά την γκάμα ανυψωτικών μηχανημάτων με μπαταρίες ιόντων λιθίου, η Toyota Material Handling είναι ένας από τους ηγετικούς προμηθευτές ανυψωτικών μηχανημάτων με μπαταρίες ιόντων λιθίου. Το 2016, έκανε διαθέσιμα ακόμα περισσότερα ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα και order pickers (μηχανήματα συλλογής παραγγελιών) με μπαταρίες ιόντων λιθίου. Από τότε, οι πελάτες της είχαν την δυνατότητα να διαλέξουν ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα ανυψωτικών μηχανημάτων, που περιλαμβάνει ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα, μηχανήματα στοίβαξης, μηχανήματα reach trucks, towing tractors (μηχανήματα έλξης), και περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα αντίβαρου (counterbalance).

Θέλετε να μάθετε περισσότερα?

 

Η μπαταρία ιόντων λιθίου που κατασκευάζει η Toyota για τα παλετοφόρα μηχανήματά της

Όλα αυτά τα χρόνια, οι πελάτες της απολάμβαναν τα πλεονεκτήματα των μπαταριών ιόντων λιθίου. Οι μπαταρίες αυτές μπορούν να φορτιστούν ανά πάσα ώρα και στιγμή, εξαλείφοντας έτσι την ανάγκη για αλλαγή της μπαταρίας, την αγορά επιπλέον εφεδρικών μπαταριών και τους μεγάλους χώρους φόρτισης. Επιπλέον, οι μπαταρίες αυτές είναι πιο ενεργειακά αποδοτικές, μειώνοντας τις εκπομπές CO2 και τα ενεργειακά κόστη. Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου δεν χρειάζονται συντήρηση, συμβάλλοντας έτσι σε μεγαλύτερους χρόνους λειτουργίας και αύξηση της παραγωγικότητας των πελατών.

 

 

Χρησιμοποιώντας τις ικανότητες και τις δυνατότητες του ομίλου Toyota, οι μπαταρίες ιόντων λιθίου θα έχουν αρθρωτό σχεδιασμό. Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες της Toyota θα μπορούν να αποκτήσουν το σωστό μέγεθος μπαταρίας, το οποίο θα είναι συμβατό με τα operations τους. Ανεξάρτητα από το μέγεθος των operations της κάθε εταιρίας, οι μπαταρίες ιόντων λιθίου της Toyota έχουν γρήγορη επιστροφή επένδυσης (ROI), δίνοντάς σας έτσι την δυνατότητα να τις χρησιμοποιήσετε σε κάθε εφαρμογή, μεγάλη ή μικρή. Τέλος, οι πελάτες της μπορούν να νιώθουν επιπλέον ασφάλεια καθώς οι μπαταρίες αυτές έχουν εκτεταμένη εγγύηση 7 ετών.

 

26 Μαρτίου 2018

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Shadows of a Swarm truck

Η τεχνολογία του μέλλοντος

Οι έξυπνες διαδικασίες logistics και η φιλοσοφία Logiconomi σας παρέχουν λύσεις που είναι διαθέσιμες σήμερα και παρουσιάζουν το όραμά μας για το μέλλον. 

Διαβάστε περισσότερα >
Manager looking at I_Site on iPad

Διαχείριση στόλου I_Site

Το I_Site συνδέει τα μηχανήματα του στόλου σας, συλλέγει δεδομένα, παρέχει μια επισκόπηση του τι συμβαίνει και σας λέει τι να κάνετε για να βελτιστοποιήσετε τις διαδικασίες σας.

Διαβάστε περισσότερα >
Driver using BT Optio for order picking

Η σειρά προϊόντων μας

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά περονοφόρων ανυψωτικών, στην οποία περιλαμβάνονται μηχανήματα reach truck, παλετοφόρα και μηχανήματα συλλογής παραγγελιών.

Διαβάστε περισσότερα >
Service technician servicing a Toyota truck

Service

Χάρη στα πλάνα service μας, η επιχείρησή σας παραμένει σε πλήρη λειτουργία και μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα μηχανήματά σας, ανεξαρτήτως μάρκας, ώστε να προγραμματίζετε τις διαδικασίες σας με απόλυτη βεβαιότητα.

Διαβάστε περισσότερα >