Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Product line up with Levio, Traigo 80 and Tonero

Η Toyota Material Handling κερδίζει τριπλό βραβείο

BT Levio Σειρά P, Traigo 80 & Tonero 3,5 έως 8,0 βραβεύονται από την κριτική επιτροπή των iF Design Awards για το 2015.

BT Levio Σειρά P, Traigo 80 & Tonero 3,5 έως 8,0  βραβεύονται από την κριτική επιτροπή των iF Design Awards για το 2015.

Ο σχεδιασμός και των τριών βασίζεται στις θεμελιώδεις αξίες μας και την παγκόσμια σχεδιαστική μας προσέγγιση.

Η κριτική επιτροπή των Βραβείων Σχεδιασμού iF βράβευσε  3 μοντέλα της Toyota ως αντάξια των κριτήριων αξιολόγησής της.

Η αντοχή των ηλεκτροκίνητων παλετοφόρων BT Levio P έγκειται στην ιδιαίτερα εύκολη οδήγησή τους χάρη στο συμπαγή σχεδιασμό και την εξαιρετική ικανότητα εκτέλεσης ελιγμών που οφείλεται στα αναδιπλούμενα πλαϊνά προστατευτικά, στη μικρή ακτίνα στροφής σε περιορισμένους χώρους και στην αναδιπλούμενη πλατφόρμα.

Τα ηλεκτροκίνητα περονοφόρα Toyota Traigo 80 είναι ανθεκτικά, συμπαγή, ευέλικτα και με μεγάλη γκάμα καμπινών, ικανοποιόντας τις ανάγκες όχι μόνο των περιστασιακών χρηστών αλλά και των πελατών μεγάλου στόλου. Το Toyota Traigo 80 διαθέτει περιμετρική ορατότητα και μεγάλο φάσμα ιστών και υψών ανύψωσης.

Ανθεκτικό και ιδιαίτερα αξιόπιστο, το Toyota Tonero 3,5 έως 8,0  απολαμβάνει τα ίδια σημαντικά πλεονεκτήματα με τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς. Σχεδιασμένα με γνώμονα την άνεση του οδηγού, αυτά τα περονοφόρα  ανυψωτικά διαθέτουν ρυθμιζόμενο κάθισμα και μεγάλη είσοδο επιβίβασης, ενώ το ίδιο το μηχάνημα είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής.

Η τελετή απονομής των βραβείων IF έλαβε χώρα στις 27 Φεβρουαρίου 2015, στο BMW Welt στο Μόναχο.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα?

 

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Driver using BT Optio for order picking

Η σειρά προϊόντων μας

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά περονοφόρων ανυψωτικών, στην οποία περιλαμβάνονται μηχανήματα reach truck, παλετοφόρα και μηχανήματα συλλογής παραγγελιών.

Διαβάστε περισσότερα >
Hand sketching a truck

Σχεδιασμός ιστορία

Εμπνευσμένοι από τις αξίες της Toyota από τη μία πλευρά και τις τάσεις της βιομηχανίας από την άλλη, σχεδιάζουμε λύσεις διαχείρισης υλικών με γνώμονα τους πελάτες μας.

Διαβάστε περισσότερα >
Driver on lithium-ion truck in warehouse

Μοναδική σειρά μπαταριών ιόντων λιθίου

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου έχει αποδειχθεί ότι έχουν μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση κατά 30% σε σύγκριση με τις μπαταρίες μολύβδου-οξέος, μειώνοντας σημαντικά τις εκπομπές CO2.

Διαβάστε περισσότερα >

Σύστημα Παραγωγής της Toyota

Εφαρμόζουμε τη μέθοδο λιτής παραγωγής στην παραγωγή μας και λειτουργούμε σύμφωνα με ένα σύστημα έλξης (pull), το οποίο σημαίνει ότι παράγουμε μόνο ό,τι παραγγέλνετε.

Διαβάστε περισσότερα >