Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Η σειρά μηχανημάτων reach trucks BT Reflex R-series κέρδισε βραβείο German Design Award 2018

Το πρωτοποριακό μοντέλο BT Reflex R-series από την Toyota Material Handling βραβεύτηκε με το Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού (German Design Award) 2018. Ο καθαρός και λειτουργικός σχεδιασμός του κατάφερε να πάρει την νίκη στην κατηγορία Εξαιρετικού Σχεδιασμού Προϊόντος (Excellent Product Design).

Το Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού  (German Design Award) είναι το κορυφαίο διεθνές βραβείο του Γερμανικού Συμβουλίου Σχεδιασμού (German Design Council), το οποίο αποτελείται από μια διεθνή κριτική επιτροπή και ανταμείβει μοναδικά σχέδια που προσφέρουν προστιθέμενο brand value.

"Για μένα, στον σχεδιασμό ανυψωτικών μηχανημάτων ο άνθρωπος πρέπει να είναι στο επίκεντρο. Η πρόκληση μας είναι να εκφράσουμε καλή εργονομία στο πραγματικό σχέδιο, ώστε ο οδηγός να την βιώνει στο μέγιστο δυνατό βαθμο », δήλωσε ο Oliveira Andersson, Επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της Toyota Material Handling Europe, ο οποίος βελτιώνει συνεχώς το προϊόν από το 1995. Το ανυψωτικό μηχάνημα BT Reflex reach truck έχει μια μακρά ιστορία, και αρχικά ήταν εξοπλισμένο με έναν πολύ απλό εσωτερικό χώρο. Τις δεκαετίες του '70 και του '80 αναπτύχθηκε η φιλοσοφία ότι τα προϊόντα πρέπει να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών σε διαφορετικές βιομηχανίες και να σχεδιάζονται με γνώμονα το χρήστη. Έτσι λοιπόν, η BT εστίασε τον ανανεωμένο της σχεδιασμό στην άνεση του οδηγού. Αυτό οδήγησε στο πρώτο βραβείο σχεδιασμού iF το 1982 για εξαιρετική εργονομία του μηχανήματος reach truck BT1350E. Με το πέρασμα των χρόνων, τα μοντέλα βελτιώνονται συνεχώς σύμφωνα με την αξία της Toyota "Kaizen" (συνεχής βελτίωση). Η Toyota Material Handling έχει βραβευτεί και παλαιότερα με το Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού το 2016, για τη σειρά BT Levio P-Series.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα?

 

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Shadows of a Swarm truck

Η τεχνολογία του μέλλοντος

Οι έξυπνες διαδικασίες logistics και η φιλοσοφία Logiconomi σας παρέχουν λύσεις που είναι διαθέσιμες σήμερα και παρουσιάζουν το όραμά μας για το μέλλον. 

Διαβάστε περισσότερα >
Hand sketching a truck

Σχεδιασμός ιστορία

Εμπνευσμένοι από τις αξίες της Toyota από τη μία πλευρά και τις τάσεις της βιομηχανίας από την άλλη, σχεδιάζουμε λύσεις διαχείρισης υλικών με γνώμονα τους πελάτες μας.

Διαβάστε περισσότερα >
Reach truck in warehouse

Μηχανήματα Reach trucks

Η σειρά των ισχυρών ανυψωτικών οχημάτων reach προσφέρει υψηλή επιτάχυνση και εξαιρετική οδηγική ικανότητα για βέλτιστη κίνηση παλετών.

Διαβάστε περισσότερα >

Σύστημα Παραγωγής της Toyota

Εφαρμόζουμε τη μέθοδο λιτής παραγωγής στην παραγωγή μας και λειτουργούμε σύμφωνα με ένα σύστημα έλξης (pull), το οποίο σημαίνει ότι παράγουμε μόνο ό,τι παραγγέλνετε.

Διαβάστε περισσότερα >