Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

EcoVadis 2014 logo

H EcoVadis βραβεύει την Toyota Material Handling Europe για την προσέγγισή της στη βιωσιμότητα

Η EcoVadis, που χαίρει παγκόσμιας υψηλής εκτίμησης και παρακολουθεί την βιωσιμότητα στις παγκόσμιες εφοδιαστικές αλυσίδες, έχει κατατάξει την Toyota Material Handling Europe στο κορυφαίο δύο τοις εκατό των προμηθευτών παγκοσμίως για την διαφάνειά μας σε θέματα βιωσιμότητας. Αυτά είναι πολύ καλά νέα – όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τους πελάτες μας.

Μια πρόσφατη έρευνα της EcoVadis τοποθετεί τη Toyota Material Handling Europe (TMHE) ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες στο κλάδο της σε ό,τι αφορά την κοινωνική, οικονομική και περιβαλλοντική επίδοση της στη βιωσιμότητα.

Η Toyota Material Handling Europe (TMHE) έχει ως στόχο να προσφέρει καινοτόμα εργαλεία και υπηρεσίες, σε συνδυασμό με τον στόλο ανυψωτικών μηχανημάτων και τον εξοπλισμό διαχείρισης υλικών. Μέχρι και σήμερα, πολλοί πελάτες της TMHE είναι παγκόσμιοι ηγέτες στην βιωσιμότητα και με φιλόδοξους στόχους, όπως τη μείωση των εκπομπών CO₂ ή την εξάλειψη των ατυχημάτων. Σε απάντηση των αυξημένων απαιτήσεων των πελατών για την ευθύνη της απέναντι στην κοινωνία, την οικονομία και το περιβάλλον, η TMHE υπέβαλε στοιχεία βιωσιμότητας στην EcoVadis ώστε να αξιολογηθεί.

Η EcoVadis είναι ένας αξιόπιστος και φημισμένος οργανισμός που βοηθά τους πελάτες να παρακολουθούν το προφίλ βιωσιμότητας των προμηθευτών τους σε 150 κλάδους και 95 χώρες, και να κάνουν υπεύθυνες επιλογές συνεργατών. Η TMHE κατατάσσεται υψηλά στις τέσσερις κατηγορίες αξιολόγησης της EcoVadis στον τομέα της διαχείρισης υλικών: Περιβάλλον, Πρακτικές εργασίας, Δίκαιες Επιχειρηματικές πρακτικές, και Προμηθευτές.

Το ενδιαφέρον της TMHE για βιωσιμότητα στην παραγωγή, διαφάνεια και συνεχή βελτίωση (Kaizen) ξεκινά από τη μητρική εταιρεία, Toyota Industries Corporation( TICO). Η TICO δημοσίευσε το πρώτο περιβαλλοντικό σχέδιο δράσης το 1993 και τη πρώτη Περιβαλλοντική Έκθεση της το 1994 και καθοδηγεί τη βιομηχανία διαχείρισης υλικών από τότε.

"Το Βραβείο της EcoVadis αντικατοπτρίζει τη δέσμευση της Toyota για ανάπτυξη της βιωσιμότητας και τη φιλοδοξία της για συνεισφορά στο περιβάλλον όπου λειτουργεί. Αυτή η εξωτερική επικύρωση είναι μια ανταμοιβή για τους ανθρώπους μας, που εργάζονται καθημερινά για να κάνουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της TMHE περισσότερο βιώσιμα . Δείχνει στους πελάτες μας ότι παίρνουμε το θέμα τόσο σοβαρά όσο και εκείνοι", δηλώνει ο Tom Schalenbourg , Διευθυντής Βιώσιμης Ανάπτυξης στην Toyota Material Handling Europe.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα?

 

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Driver using BT Optio for order picking

Η σειρά προϊόντων μας

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά περονοφόρων ανυψωτικών, στην οποία περιλαμβάνονται μηχανήματα reach truck, παλετοφόρα και μηχανήματα συλλογής παραγγελιών.

Διαβάστε περισσότερα >
People looking at trucks

Η προσέγγισή μας για τη βιωσιμότητα

Together we make a difference to maximise safety,  minimise environmental impact, and optimise business processes.

Διαβάστε περισσότερα >
EU-OSHA illustration

Υγιεινοί χώροι εργασίας

Με την εκστρατεία 2016-2017, προσπαθούμε μαζί με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία να δημιουργήσουμε ένα υγιεινό και παραγωγικό περιβάλλον εργασίας για όλες τις ηλικίες. 

Διαβάστε περισσότερα >
Picture of text on whiteboard

The Toyota Way

Αποστολή μας είναι να σας παρέχουμε εξαιρετική απόδοση στις διαδικασίες διαχείρισης υλικών σας, και για τον λόγο αυτό, εφαρμόζουμε ένα σύνολο αξιών που ονομάζεται «the Toyota Way».

Διαβάστε περισσότερα >