Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Επιλέγοντας τα Σωστά Περονοφόρα Ανυψωτικά Μηχανήματα για Καταστήματα Λιανικής

Επιλέγοντας τα Σωστά Περονοφόρα Ανυψωτικά Μηχανήματα για Εταιρίες Λιανικής

Υπάρχουν πολλές παραλλαγές και συνδυασμοί περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων που μπορείτε να επιλέξετε για την αποθήκη σας, και ακόμη και έμπειροι επαγγελματίες διαχείρισης υλικών θα διαπιστώσουν ότι υπάρχουν πολλά διαφορετικά περονοφόρα ανυψωτικά μηχανηματα και επιλογές για να συγκρίνουν. Για αυτό το λόγο, έχουμε ξεχωρίσει ορισμένα από τα περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα μας, τα οποία όχι μόνο ταιριάζουν τέλεια σε εταιρίες λιανικής πώλησης αλλά και αλληλοσυμπληρώνονται αδιαλείπτως στα διάφορα στάδια της διαδικασίας διαχείρισης υλικών. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να κατεβάσετε το πλήρες φάσμα προϊόντων και λύσεων που προσφέρουμε.
Hand truck BT Lifter from Toyota. Pallet truck for sale.

Περονοφόρα Ανυψωτικά Μηχανήματα για Εργασίες Εκφόρτωσης/ Φόρτωσης 

Όταν φτάνουν τα φορτηγά των προμηθευτών σας με τα αγαθά που παραγγείλατε για τη λιανική διανομή, θέλετε οι χειριστές σας να μπορούν να μεταβούν γρήγορα στον χώρο φόρτωσης. Αυτά είναι τα πιο κοινά και εύχρηστα μηχανήματα για αυτόν τον τύπο εργασίας:

 

  • Χειροκίνητο Παλετοφόρο - Απαραίτητο για κάθε αποθήκη ή χώρο αποθήκευσης. Με μερικά χειροκίνητα παλετοφόρα τοποθετημένα σε κεντρικές θέσεις στην αποθήκη σας, η μεταφορα κουτιών, συσκευασμένων προϊόντων και συσκευασιών γίνεται πανεύκολα! Για να μην αναφέρουμε ότι τα χειροκίνητα παλετοφόρα βοηθάνε στην μέση των εργαζόμενων, ελαχιστοποιώντας την ανάγκη να σηκώνουν και να μεταφέρουν βαριά αντικείμενα με τα χέρια τους.

Power palellt truck BT Levio from Toyota. Buy online!

  • Ηλεκτροκίνητο Παλετοφόρο - Για να εξοικονομήσετε χρόνο, οι χειριστές σας θα πρέπει να μπορούν να μετακινούνται μέσα στην αποθήκη σας με μεγάλη ευκολία, ιδανικά με ένα ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο. Ακόμα καλύτερα, μπορούν εύκολα να εισέλθουν και να εξέλθουν από τα φορτηγά που φθάνουν, με αυτά τα συμπαγή μηχανήματα. 

Συμβουλή. Αν η αποθήκη σας είναι μεγάλη και έχει μεγάλες αποστάσεις που πρέπει να καλυφθούν, επιλέξτε ένα ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο με πλατφόρμα για να κάνετε περισσότερες δουλειές σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ηλεκτροκίνητο μηχάνημα στοίβαξης παλετών BT Staxio από την Toyota

  • Μηχανήματα Στοίβαξης παλετών – αν τα αγαθά σας πρέπει να στοιβάζονται κατά τη φόρτωση/εκφόρτωση των φορτηγών, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας ένα μηχάνημα στοίβαξης, ώστε να μπορέσετε να συνδυάσετε αυτές τις ενέργειες και να εξοικονομήσετε χρόνο.

Συμβουλή. Για να βρείτε τις ανυψωτικές απαιτήσεις της επιχείρησής σας, απλά εντοπίστε και μετρήστε το υψηλότερο ράφι σας, και στην συνέχεια προσθέστε 15 με 20 εκατοστά στην μέτρησή σας. 

Μάθετε περισσότερα για τα διάφορα προϊόντα της Toyota που είναι διαθέσιμα για την αποθήκη σας εδώ>

Νοικιάστε ή αγοράστε καινούργια ή μεταχειρισμένα ανυψωτικά μηχανήματα online>

Μηχανήματα Στοίβαξης

Για να δημιουργήσετε χώρο για άλλα αγαθά που φθάνουν, όσα αγαθά έχουν ήδη παραδοθεί στον χώρο σας τοποθετούνται ιδανικά στην περιοχή ταξινόμησης, όπου οι χειριστές σας μπορούν να τα μεταφέρουν στα ράφια που τους αντιστοιχούν. Για γρήγορο χρόνο μεταφοράς και ομαλή στοίβαξη, τα κατάλληλα εργαλεία είναι τα μηχανήματα στοίβαξης. Ανάλογα με τις ανάγκες σας, μπορείτε να λάβετε υπόψη σας τους παρακάτω τύπους μηχανημάτων  reach trucks:

 

  • Συμπαγή μηχανήματα στοίβαξης: αν έχετε μεγάλο όγκο προϊόντων που πρέπει να στοιβάξετε αλλά δεν έχετε μεγάλη αποθήκη, μπορείτε να επιλέξετε ένα φορτηγό με στενό πλαίσιο, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για να χρησιμοποιείται σε στενές περιοχές, όπως σε επάλληλα στρώματα στοίβαξης (block stacking) ή σε ράφια drive-in.

Μηχανήματα Reach truck από την Toytota

  • Μηχανήματα Reach trucks με εργονομική ανακλινόμενη καμπίνα: ένα μηχάνημα με ανακλινόμενη καμπίνα είναι η προφανής επιλογή αν η εργονομία είναι σημαντική για εσάς και τους οδηγούς σας. Χάρη σε αυτό το χαρακτηριστικό, οι χειριστές δεν τεντώνουν το λαιμό τους όταν σηκώνουν φορτία σε ράφια που βρίσκονται αρκετά μέτρα ψηλά. Αντ' αυτού, η ανακλινόμενη θέση καθιστά ευκολότερο και ασφαλέστερο το να βλέπετε πού ακριβώς στοιβάζονται οι παλέτες.  

 

  • Μηχανήματα Reach trucks για υπαίθρια χρήση: τα μηχανήματα reach trucks είναι επίσης διαθέσιμα με ειδικά ελαστικά για εξωτερική χρήση, εάν οι εργασίες σας απαιτούν εργασίες εξωτερικής στοίβαξης.

Μάθετε περισσότερα για τα μηχανήματα στοίβαξης της Toyota εδώ>

Δείτε τα μεταχειρισμένα μηχανήματα προς πώληση από την Toyota εδώ>

Order picking forklifts from Toyota

Μηχανήματα συλλογής παραγγελιών

Αφού όλα τα εμπορεύματα έχουν έρθει και έχουν τακτοποιηθεί, οι οδηγοί σας μπορούν να ξεκινήσουν τη συλλογή των αγαθών που απαιτούνται για κάθε κατάστημα από τα χαμηλότερα επίπεδα. Για τη συλλογή αγαθών στο πρώτο και στο δεύτερο επιπέδο, τα μηχανήματα συλλογής παραγγελιών είναι ιδανικά, ειδικά η σειρά BT Optio L, καθώς έχει ευέλικτο σύστημα οδήγησης E-man.

 

  • Μηχανήματα συλλογής παραγγελιών με ανυψούμενη πλατφόρμα οδηγού: αν οι εργασίες σας απαιτούν υψηλή ανύψωση στα χαμηλότερα επίπεδα, μια πλατφόρμα μπορεί να διευκολύνει τον χειριστή να συλλέξει τα αντικείμενα στο μηχάνημα, χρησιμοποιώντας τα σωστά εργαλέια.

 

  • Μηχανήματα συλλογής παραγγελιών με πλατφόρμα walk-through: η έκδοση walk-through είναι ιδανική, καθώς επιτρέπει στον χειριστή να τοποθετήσει όποια αντικείμενα επιθυμεί απευθείας στις παλλέτες που βρίσκονται στα πιρούνια.  

 

Semi-automated order picking in the warehouse

  • Ημιαυτόματα μηχανήματα συλλογής παραγγελιών: για να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, μπορείτε μέχρι και να χρησιμοποιήσετε τηλεκατευθυνόμενα μηχανήματα συλλογής παραγγελιών. Όσο ο χειριστής συλλέγει τα απαραίτητα αντικείμενα, το μηχάνημα καλύπτει την απόσταση μόνο του.

Αφού όλες οι παραγγελίες έχουν βρει το δρόμο τους πίσω στην περιοχή ταξινόμησης, μπορούν να συσκευαστούν και να αποσταλούν στα καταστήματα, για να φτάσουν εκεί ακριβώς στην ώρα τους!

 

Μάθετε περισσότερα για τα μηχανήματα συλλογής παραγγελιών της Toyota εδώ>

Αυτός είναι ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους τα μηχανήματα αποθήκης της Toyota μπορούν να συνδυαστούν για να συνεισφέρουν στην επιχείρησή σας.

Επισκευθείτε το online κατάστημά μας

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Handle on a hand pallet truck

Χειροκίνητα παλετοφόρα

Η σειρά Lifter των χειροκίνητων παλετοφόρων μας μπορεί να τροποποιηθεί με πολλούς τρόπους, καθιστώντας τα κατάλληλα για ένα ευρύ φάσμα διαδικασιών διαχείρισης υλικών.

Διαβάστε περισσότερα >
Powered pallet truck in industry

Ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα

Αυτά τα μηχανήματα είναι γρήγορα και ισχυρά, με έμφαση στην ασφάλεια και την ευκολία χρήσης σε μία μεγάλη γκάμα χρήσεων σε εφαρμογές διαχείρισης υλικών.

Διαβάστε περισσότερα >
Reach truck in warehouse

Μηχανήματα Reach trucks

Η σειρά των ισχυρών ανυψωτικών οχημάτων reach προσφέρει υψηλή επιτάχυνση και εξαιρετική οδηγική ικανότητα για βέλτιστη κίνηση παλετών.

Διαβάστε περισσότερα >
Low level order picker in warehouse

Μηχανήματα συλλογής παραγγελιών

Η σειρά μηχανημάτων συλλογής παραγγελιών BT Optio προσφέρει τη δυνατότητα συλλογής παραγγελιών σε όλα τα ύψη. Είναι γρήγορα, αποτελεσματικά και παραγωγικά και προσφέρουν καλή εργονομία.

Διαβάστε περισσότερα >