Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Toyota Tonero

Αποδεδειγμένη απόδοση με το Toyota Tonero στον κατασκευαστικό κλάδο

Τα μηχανοκίνητα ανυψωτικά μηχανήματα αντίβαρου Tonero από την Toyota υποστηρίζουν πελάτες σε ολόκληρη την Ευρώπη για τη διατήρηση της δραστηριότητάς τους, με συνεχή βελτίωση εδώ και δέκα χρόνια σε ολόκληρο το φάσμα τους, χάρη στις συμβουλές και παροτρύνσεις των πελατών.

Σχετικά

Η Synthos είναι ένας από τους μεγαλύτερους ευρωπαίους κατασκευαστές διογκωμένου πολυστυρενίου (EPS), ένα ημιτελές προϊόν που στη συνέχεια πωλείται για περαιτέρω επεξεργασία σε τελικά προϊόντα. 65 εργαζόμενοι εργάζονται επί του παρόντος στην περιοχή Ribécourt της Γαλλίας, μία από τις πολλές τοποθεσίες τους στην Ευρώπη.

Στοιχεία και αριθμοί

Εταιρία: Synthos S.A. Group
Τοποθεσία: Ribécourt, Γαλλία
Βιομηχανία: Χημικές κατασκευές
Μηχανήματα Toyota: 7 Toyota Tonero HST 1.8, 3, 3.5 t 
Εφαρμογές: Φόρτωση & εκφόρτωση

Κάνοντας την δουλειά με το Tonero HST, τόσο απλά

Η Synthos αποφάσισε να νοικιάσει 7 φορτηγά Toyota Tonero με υδροστατική μετάδοση (HST) που κυμαίνονται από 1,8 τόνους μέχρι 3 και 3,5 τόνους με μακροχρόνια μίσθωση. Αυτά τα μηχανήματα Tonero υποστηρίζουν τη φόρτωση και εκφόρτωση 10-15 φορτηγών την ημέρα μέσω της χρήσης ράμπων, με βάρη φορτίου άνω του 1 τόνου.

Η επιλογή μηχανοκίνητων μηχανημάτων HST ήταν προφανής λόγω του γεγονότος ότι οι εργασίες πραγματοποιούνται σε ένα ευαίσθητο περιβάλλον με χημικές διεργασίες. Αλλά πάνω απ’ όλα, μια δοκιμαστική περίοδος επέτρεψε στους οδηγούς να δοκιμάσουν τα φορτηγά και η ικανοποίηση τους από τα μοντέλα Tonero έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιλογή των μηχανημάτων Toyota. Όλα τα φορτηγά φροντίζονται με πλήρες πακέτο υπηρεσιών ως μέρος της σύμβασης. Η κατοχή των φορτηγών σε μια μακροπρόθεσμη σύμβαση μίσθωσης έσωσε την εταιρεία ήδη το 10-12% του κόστους ανά περονοφόρο όχημα για 5 χρόνια.

Αποδεδειγμέμη απόδοση σε αξιοπιστία και οδική ικανότητα

“Είμαστε ικανοποιημένοι που συνεργαζόμαστε με την Toyota. Εγώ προσωπικά έχω μια εξαιρετική σχέση με τον αντιπρόσωπο πωλήσεων και τον τεχνικό που με εξυπηρετούν και αισθάνομαι ότι παίρνουν στα σοβαρά κάθε ερώτηση που τους κάνω, κι αυτό φαίνεται από τον γρήγορο χρόνο ανταπόκρισης τους. Μας προσφέρουν καλύτερες εμπορικές συνθήκες από ό, τι άλλοι προμηθευτές, πράγμα που δεν είναι ασήμαντο», λέει ο Pascal Drouet, αγοραστής στη Synthos. "Επίσης οι χειριστές μας απολαμβάνουν την οδήγηση των μηχανημάτων, τα οποία είναι άνετα και προσφέρουν μεγάλη ορατότητα. Ειδικά προσαρμόζοντας τις ρυθμίσεις στις προτιμήσεις τους, τα φορτηγά είναι ευέλικτα και οδηγούνται εύκολα.”

Σχετικά

Η Veenbaas Potgrond BV παράγει, συσκευάζει και μεταφέρει χώμα κήπου και είναι μέλος του ομίλου Bart Van Buren, με τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο όπως στην Ολλανδία, τη Γερμανία, τη Σουηδία και την Αυστραλία. Το εργοστάσιο στο Drachten της Ολλανδίας, το οποίο είναι 40.000 τ.μ., λειτουργεί με μηχανοκίνητα μηχανήματα Toyota που αναλαμβάνουν τη φόρτωση των φορτηγών στους εξωτερικούς χώρους, ενώ το μηχάνημα LPG χρησιμοποιείται για να βοηθήσει μέσα στην αποθήκη.

Τα 7 μοντέλα Tonero είναι με μακροπρόθεσμη σύμβαση μίσθωσης 6-7 ετών, επειδή η εταιρεία δίνει προτεραιότητα στο γεγονός ότι γίνεται τακτικά το service των μηχανημάτων. Επίσης, η διαβεβαίωση ότι όλα τα έξοδα είναι σταθερά είναι ένα τεράστιο όφελος γι’ αυτούς.

Στοιχεία και αριθμοί

Εταιρία: Veenbaas Potgrond BV
Τοποθεσία: Drachten, Ολλανδία
Βιομηχανία: Κατασκευαστική 
Μηχανήματα Toyota: 6 Toyota Tonero Diesel 3, 3.5, 5 t  & 1 Toyota Tonero LPG 1.5 t
Εφαρμογές: Μεταφορές σε εσωτερικό χώρο & φόρτωση φορτηγών

Αποδεδειγμένη απόδοση στη διαθεσιμότητα

Η άνοιξη είναι η υψηλή σεζόν για την Veenbaas, κατά την διάρκεια της οποίας στηρίζονται σε 3 επιπλέον μηχανήματα από την Toyota με σύμβαση βραχυπρόθεσμης διάρκειας. "Παρόλο που υπάρχει πάρα πολύ δουλειά κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το service παραμένει άψογο: μπορούμε πάντα να επικοινωνούμε απευθείας με τους εξειδικευμένους τεχνικούς της Toyota, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο κατά τη διάρκεια της υψηλής περιόδου, όπου εργαζόμαστε με 24ωρες βάρδιες. Αυτό μας δίνει τη διαβεβαίωση ότι οτιδήποτε μπορεί να φτιαχτεί μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα », λέει ο Wilfred de Haan, τεχνικός διευθυντής της Veenbaas Potgrond BV.

"Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την Toyota για περισσότερα από 15 χρόνια, ακόμα και πριν ξεκινήσω εγώ να εργάζομαι εδώ, οπότε κάθε φορά που χρειαζόμαστε ένα νέο μηχάνημα, είναι προφανές ότι επιλέγουμε τα μοντέλα Tonero. Το γεγονός ότι οι οδηγοί μας είναι πρόθυμοι να οδηγούν μηχανήματα Toyota, με τα οποία είναι εξοικειωμένοι και θεωρούν εύκολο να τα λειτουργούν, έπαιξε σημαντικό ρόλο στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Επίσης, το συνολικό πακέτο που προσφέρει η Toyota είναι κατάλληλο για την εταιρεία μας, όπως η προσωπική επαφή που έχω με τον πωλητή και ο τρόπος με τον οποίο συνεργάζεται μαζί μας για να βρούμε μια λύση για τα πάντα."

Σχετικά με την Kepston

Στην Kepston στο Wednesbury, 50 υπάλληλοι ασχολούνται με τη θερμική επεξεργασία και τη συγκόλληση. Δύο (2) φορτηγά Tonero HST τους υποστηρίζουν στη λήψη των εξαρτημάτων που χρειάζονται για τις εργασίες τους, και στην αποστολή των ολοκληρωμένων προϊόντων τους στη σωστή τοποθεσία. "Η υδροστατική μετάδοση είναι η σωστή επιλογή για να βεβαιωθούμε ότι η συμπεριφορά οδήγησης ελέγχεται επί τόπου και εξαλείφει την ανάγκη αναστροφής του κινητήρα κατά το χειρισμό βαρέων φορτίων", λέει ο Tony Smith, Διευθυντής Έργων στο Kepston.

Η πρώτη εμπειρία της Kepston με μηχανήματα Tonero HST της Toyota ήταν θετική από την αρχή. "Χάρη στην τεχνική εμπειρία της ομάδας πωλήσεων της Toyota που ήξερε ακριβώς τι χρειαζόμασταν, είχαμε τη δυνατότητα να πάρουμε τη σωστή απόφαση για υδροστατικές μεταδόσεις.”

Στοιχεία και αριθμοί

Εταιρία: Kepston Ltd
Τοποθεσία: Wednesbury, Ηνωμένο Βασίλειο
Βιομηχανία: Κατασκευαστική 
Μηχανήματα Toyota: 2 Toyota Tonero HST 1.8 & 2.5 t  
Εφαρμογές: Φόρτωση & εκφόρτωση
Βάρδιες: 3

Αποδεδειγμένη απόδοση στην παραγωγικότητα και την εξυπηρέτηση

Η Kepston κατάφερε να μειώσει το κόστος στις λειτουργίες της χάρη στη μακροχρόνια σύμβαση μίσθωσης με συντήρηση. Κατά το παρελθόν, αγόραζαν πάντα μηχανήματα και φρόντιζαν οι ίδιοι τις εργασίες συντήρησης, με σημαντικό χρόνο διακοπής λειτουργίας των μηχανημάτων. Χάρη στο συμβόλαιο ενοικίασης της Toyota με συντήρηση και έναν τεχνικό υποστήριξης στο χώρο, όλα τα φορτηγά μπορούν τώρα να χρησιμοποιηθούν 100% του χρόνου, αυξάνοντας σημαντικά το χρόνο λειτουργίας, ισορροπώντας τις μηνιαίες δαπάνες και βελτιώνοντας την ευελιξία.`

Ο Tony Smith προσθέτει ότι οι οδηγοί τους είναι ευχαριστημένοι με τα μηχανήματα, τα οποία βρίσκουν πολύ άνετα στην οδήγηση. "Με την Toyota, ξέρετε ότι έχετε την αξία των χρημάτων σας σε ποιότητα και εξυπηρέτηση", καταλήγει.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Driver on BT Movit tow train in car factory

Κατασκευή

Ένας βασικός τομέας στον οποίο μπορούμε να σας βοηθήσουμε είναι η κατασκευή. Είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε πάντα τις καλύτερες λύσεις για να σας βοηθήσουμε να εφαρμόσετε μια ροή λιτής παραγωγής.

Διαβάστε περισσότερα >
Μηχάνημα αντίβαρου εσωτερικής καύσης

Μηχανήματα αντίβαρου εσωτερικής καύσης

Σχεδιασμένα για ελαφριά, μεσαία και βαριά φορτοεκφόρτωση, αυτά τα μηχανήματα προσφέρουν ταχύτερη επιτάχυνση και ταχύτητες ανύψωσης αυξάνοντας την παραγωγικότητα.

Διαβάστε περισσότερα >

Καταστήματα λιανικής πώλησης και αποθήκες

Σας παρέχουμε υποστήριξη για την ελαχιστοποίηση του αριθμού μεταφορών και τη μεγιστοποίηση της ταχύτητας από την παραλαβή εμπορευμάτων έως το τελικό σημείο παράδοσης.

Διαβάστε περισσότερα >
Traigo being used to move barrels

Ειδικοί στον κλάδο σας

Προσπαθούμε να κατανοήσουμε τις προσωπικές σας ανάγκες για να παρέχουμε πάντα ποιότητα, αξιοπιστία και ατομικές λύσεις που ικανοποιούν απόλυτα τις απαιτήσεις σας.

Διαβάστε περισσότερα >