Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Toyota Tonero

Αποδεδειγμένη απόδοση με το Toyota Tonero

Τα μηχανήματα Tonero αποδεικνύουν την απόδοσή τους σε διαφορετικές βιομηχανίες από το 2007: γιορτάζουμε 10 χρόνια με το περονοφόρο ανυψωτικό Tonero να κάνει την δουλειά του, τόσο απλά.

Τα μηχανοκίνητα ανυψωτικά μηχανήματα αντίβαρου Tonero από την Toyota υποστηρίζουν πελάτες σε ολόκληρη την Ευρώπη για τη διατήρηση της δραστηριότητάς τους, με συνεχή βελτίωση εδώ και δέκα χρόνια σε ολόκληρο το φάσμα τους, χάρη στις συμβουλές και παροτρύνσεις των πελατών. Το σύστημα παραγωγής της Toyota (TPS), η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη συνέβαλαν στην δημιουργία μηχανημάτων αντίβαρου με επιλογές μεταδόσεων και ισχυρών κινητήρων Toyota, αποδεικνύοντας απόδοση σε ποιότητα, ασφάλεια και ανθεκτικότητα.

Τα μηχανοκίνητα ανυψωτικά μηχανήματα Tonero κάνουν την δουλειά τους τόσο απλά στις πιο απαιτητικές συνθήκες σε όλη την Ευρώπη, κάτι που τεκμηριώνεται σε μια σειρά από μαρτυρίες πελατών εδώ. Το φάσμα των συγκεκριμένων μηχανημάτων είναι η ακίνδυνη επιλογή για την αύξηση της παραγωγικότητας σε βασικές ευρωπαϊκές βιομηχανίες:

Λιμάνια

Το ανθεκτικό πλαίσιο, σε συνδυασμό με την καμπίνα και τα ειδικά προσαρμοσμένα για τη βιομηχανία εξαρτήματα, καθιστούν την σειρά Tonero κατάλληλη για την αντιμετώπιση όλων των καιρικών συνθηκών σε λιμάνια, προστατεύοντας όχι μόνο το μηχάνημα και το φορτίο, αλλά και προσφέροντας στον οδηγό ουσιαστική άνεση, όπως δηλώνει ένας πελάτης της βιομηχανίας εδώ. Ο εξαιρετικά λιτός κινητήρας 1ZS, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε όλα τα μοντέλα με μετατροπέα ροπής μεταξύ 2 και 3,5 τόνων, προσθέτει αξία σε περιβάλλοντα λιμανιών, όπου οι οδηγοί τείνουν να φουλάρουν τον κινητήρα όταν καλύπτουν μεγαλύτερες αποστάσεις. Ανεξάρτητες δοκιμές έδειξαν ότι ο κινητήρας 1ZS μειώνει την επίδραση της βαριάς οδήγησης στην κατανάλωση ενέργειας, η οποία συνήθως ανέρχεται στο 35%.

Ποτά/ Αφεψήματα

Η επιλογή ενός υδροστατικού κιβωτίου ταχυτήτων είναι ιδανική για αυτόν τον κλάδο, παρέχοντας εξαιρετικά ομαλό έλεγχο και ευελιξία, σε συνδυασμό με το υψηλό ύψος ανύψωσης και την υψηλότερη θέση καθίσματος για βέλτιστη ορατότητα για τον οδηγό. Τα φορτηγά Tonero μπορούν επίσης να εξοπλιστούν με εξαρτήματα ειδικά για τη βιομηχανία ποτών, όπως διπλά πιρούνια για αυξημένη παραγωγικότητα. Η γωνία κλίσης και ο έλεγχος της ταχύτητας του SAS (Σύστημα Ενεργητικής Σταθερότητας) συμβάλλουν περαιτέρω στην παραγωγικότητα και την ασφάλεια, ελαχιστοποιώντας τις ζημιές των εύθραυστων φορτίων. 

Μεταφορές

Με το κανονικό ύψος των μηχανημάτων να τους επιτρέπει να εισέρχονται τέλεια σε εμπορευματοκιβώτια, η σειρά Tonero μέχρι 5 τόνους είναι επίσης κατάλληλη για τη βιομηχανία μεταφορών, όπως αναφέρεται στην μαρτυρία του πελάτη εδώ. Παρέχει αυξημένη οδική ικανότητα κατά τη μεταφορά σε μεγάλες αποστάσεις χάρη στο χαρακτηριστικό του SAS «Συγχρονισμός Τιμονιού» σε συνδυασμό με το Load Sensing Power Steering, το οποίο διατίθεται εξ’ αρχής σε όλα τα μοντέλα της σειράς Tonero. Αυτή η τεχνολογία προσφέρει σε όλους τους οδηγούς μια πιο διαισθητική αίσθηση οδήγησης, διατηρώντας ταυτόχρονα συνεπή ανταπόκριση ανεξάρτητα από το βάρος του φορτίου, εξοικονομώντας έτσι από 7 έως 14% στα καύσιμα.

Βιομηχανίες

Η μεγάλη γκάμα των μηχανημάτων αντίβαρου με κινητήρα ντίζελ ή LPG με μετατροπέα ροπής ή υδροστατική μετάδοση καθιστούν τα μοντέλα Tonero κατάλληλα για κάθε είδους βιομηχανικές εργασίες. Με άριστη ορατότητα και ευελιξία για εσωτερικές εφαρμογές, καθώς και διαφορετικές πιθανές προσθήκες για κάθε τύπο βιομηχανίας, κάτι που επιβεβαιώνεται από διάφορους πελάτες εδώ.

Άπορρίματα & Ανακύκλωση

Οι καλά προστατευμένοι βιομηχανικοί κινητήρες, 1DZ-III και 1ZS, εξαλείφουν την επίδραση της βρωμιάς ή της σκόνης σε αυτόν τον κλάδο. Το μοναδικό Σύστημα Ενεργητικής Σταθερότητας αυξάνει την παραγωγικότητα, ειδικά σε συνδυασμό με εξαρτήματα όπως ο περιστροφικός μηχανισμός και ο σφιγκτήρας, ειδικά σχεδιασμένα για τον χειρισμό απορριμμάτων.

Κατασκευή

Το ανθεκτικό Tonero έχει επίσης σχεδιαστεί για να προστατεύει τον κινητήρα σε σκληρά και σκονισμένα περιβάλλοντα κατασκευής και προσφέρει σταθερότητα χάρη στις λειτουργίες SAS για την ασφαλή διαχείριση βαρειών φορτίων. Τα φορτηγά θα κάνουν τόσο απλά τη δουλειά σε αυτά τα περιβάλλοντα χάρη στην ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία τους, όπως αναφέρεται στην μαρτυρία του πελάτη εδώ.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα?

 

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Driver on BT Movit tow train in car factory

Κατασκευή

Ένας βασικός τομέας στον οποίο μπορούμε να σας βοηθήσουμε είναι η κατασκευή. Είμαστε υπερήφανοι που παρέχουμε πάντα τις καλύτερες λύσεις για να σας βοηθήσουμε να εφαρμόσετε μια ροή λιτής παραγωγής.

Διαβάστε περισσότερα >
Μηχάνημα αντίβαρου εσωτερικής καύσης

Μηχανήματα αντίβαρου εσωτερικής καύσης

Σχεδιασμένα για ελαφριά, μεσαία και βαριά φορτοεκφόρτωση, αυτά τα μηχανήματα προσφέρουν ταχύτερη επιτάχυνση και ταχύτητες ανύψωσης αυξάνοντας την παραγωγικότητα.

Διαβάστε περισσότερα >
Man using a BT Levio to move goods out of a truck

Μεταφορά και διανομή

Αποστολή μας είναι να υποστηρίζουμε εσάς που δραστηριοποιήστε στον τομέα μεταφορών και διανομής με μηχανήματα που σας βοηθούν να εργάζεστε πιο παραγωγικά και με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Διαβάστε περισσότερα >
Traigo being used to move barrels

Ειδικοί στον κλάδο σας

Προσπαθούμε να κατανοήσουμε τις προσωπικές σας ανάγκες για να παρέχουμε πάντα ποιότητα, αξιοπιστία και ατομικές λύσεις που ικανοποιούν απόλυτα τις απαιτήσεις σας.

Διαβάστε περισσότερα >