Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Vanderlande

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Vanderlande

Ολοκληρώθηκε η εξαγορά της Vanderlande – παγκόσμιου ηγέτη της αγοράς για την αυτοματοποίηση των διαδικασιών logistics στα αεροδρόμια, καθώς και κορυφαίου προμηθευτή αποθηκών - από την Toyota Industries Corporation.
Vanderlande

Η Vanderlande αποτελεί από σήμερα, μέρος της Toyota Industries Corporation (TICO)

Η εξαγορά, που ανακοινώθηκε τέλη Μαρτίου, υποδηλώνει τη στρατηγική φιλοδοξία της TICO να αυξήσει την παρουσία της στην αυτοματοποιημένη διαχείριση υλικών και την περαιτέρω εδραίωση της παγκόσμιας ηγετικής θέσης της για ολοκληρωμένες λύσεις στη διαχείριση υλικών.

Η Vanderlande θα διατηρήσει την επωνυμία της και την εταιρική της ταυτότητα, ενώ θα συνεχίσει τις δραστηριότητές της ως ανεξάρτητη οντότητα από τις ίδιες εγκαταστάσεις της παγκοσμίως.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με:
Jonas Lindell
Senior Corporate Communications Officer
Toyota Material Handling Europe
+46 70 351 24 38

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Shadows of a Swarm truck

Η τεχνολογία του μέλλοντος

Οι έξυπνες διαδικασίες logistics και η φιλοσοφία Logiconomi σας παρέχουν λύσεις που είναι διαθέσιμες σήμερα και παρουσιάζουν το όραμά μας για το μέλλον. 

Διαβάστε περισσότερα >
Driver using BT Optio for order picking

Η σειρά προϊόντων μας

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά περονοφόρων ανυψωτικών, στην οποία περιλαμβάνονται μηχανήματα reach truck, παλετοφόρα και μηχανήματα συλλογής παραγγελιών.

Διαβάστε περισσότερα >
Smiling people in office corridor

Γίνετε μέλος της ομάδας!

Αναζητούμε πάντα τρόπους να βελτιστοποιήσουμε τα προϊόντα μας και τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε. Και η λύση είναι να συνεργαζόμαστε με άτομα που έχουν το ίδιο πάθος για τα logistics και την τεχνολογία με εμάς.

Διαβάστε περισσότερα >

Σύστημα Παραγωγής της Toyota

Εφαρμόζουμε τη μέθοδο λιτής παραγωγής στην παραγωγή μας και λειτουργούμε σύμφωνα με ένα σύστημα έλξης (pull), το οποίο σημαίνει ότι παράγουμε μόνο ό,τι παραγγέλνετε.

Διαβάστε περισσότερα >