Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Toyota material handling

Ο κος. Terry Unnai είναι ο νέος Πρόεδρος της Toyota Material Handling Europe

Με ισχυρό και σταθερό υπόβαθρο στην διεθνή αγορά της διαχείρισης υλικών, ο Terry Unnai διαδέχεται τον Norio Wakabayashi ως πρόεδρος της Toyota Material Handling Europe. Η αλλαγή θέσης ακολουθεί την εξαγορά της Vanderlande, της οποίας ο κ. Wakabayashi είναι σήμερα ο πρόεδρος, από την Toyota Industries Corporation.

Ο Terry Unnai έχει πάνω από 35 χρόνια εμπειρίας στην παγκόσμια αγορά διαχείρισης υλικών. Έχει περάσει περισσότερα από 15 χρόνια της σταδιοδρομίας του εκτός Ιαπωνίας, κατέχοντας με επιτυχία ανώτερες θέσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, την Ευρώπη και την Αυστραλία.

Το 2001, ο κος. Unnai προσχώρησε στην Toyota Industries Corporation, τον κορυφαίο παίχτη στον τομέα της διαχείρισης υλικών, μέσω του Toyota Material Handling Group. Η εταιρεία κατέχει το μεγαλύτερο μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς από το 2001. Τον Ιούνιο του 2017, ο κος. Unnai διορίστηκε Πρόεδρος της Toyota Material Handling Europe και τώρα βρίσκεται στα Ευρωπαϊκά κεντρικά γραφεία, στο Mjölby της Σουηδίας. 

Θέλετε να μάθετε περισσότερα?

 

"Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό το νέο ρόλο, που θα συναντήσω νέους πελάτες και θα συνεργάζομαι με μια νέα ομάδα. Είναι καθήκον μας να επικεντρωθούμε στην ανθρώπινη πτυχή της διαχείρισης υλικών, διασφαλίζοντας ότι επιτυγχάνουμε τα υψηλότερα πρότυπα σε τομείς όπως η ασφάλεια, η εργονομία και η ενεργειακή απόδοση", σχολιάζει ο Terry. "Θεωρώ επίσης ότι η Σουηδία είναι ένα όμορφο και ήσυχο μέρος γεμάτο φυσική ομορφιά και φιλικούς ανθρώπους".

Μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Vanderlande τον Μάιο, δύο ανώτερα στελέχη της Toyota Material Handling Europe προσχώρησαν στην Vanderlande. Ο πρώην πρόεδρος, Norio Wakabayashi, είναι σήμερα πρόεδρος της Vanderlande καθώς και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Toyota Industries Europe, της εταιρείας που κατέχει την Vanderlande και την Toyota Material Handling Europe. Ο Hans van Leeuwen, πρώην Ανώτερος Αντιπρόεδρος των Logistics Solutions της Toyota, είναι σήμερα ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος των Global Advanced Logistics στην Vanderlande.

Τόσο ο κος. Van Leeuwen όσο και ο κος. Wakabayashi διαδραμάτισαν κεντρικό ρόλο στη διαδικασία της εξαγοράς και θα συνεχίσουν να εργάζονται για την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών. Ο συνδυασμός των επιχειρηματικών χαρτοφυλακίων της Vanderlande και της Toyota καλύπτει όλο το φάσμα των απαιτήσεων διαχείρισης υλικών στη σημερινή αγορά.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Shadows of a Swarm truck

Η τεχνολογία του μέλλοντος

Οι έξυπνες διαδικασίες logistics και η φιλοσοφία Logiconomi σας παρέχουν λύσεις που είναι διαθέσιμες σήμερα και παρουσιάζουν το όραμά μας για το μέλλον. 

Διαβάστε περισσότερα >
Driver using BT Optio for order picking

Η σειρά προϊόντων μας

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά περονοφόρων ανυψωτικών, στην οποία περιλαμβάνονται μηχανήματα reach truck, παλετοφόρα και μηχανήματα συλλογής παραγγελιών.

Διαβάστε περισσότερα >
Picture of text on whiteboard

The Toyota Way

Αποστολή μας είναι να σας παρέχουμε εξαιρετική απόδοση στις διαδικασίες διαχείρισης υλικών σας, και για τον λόγο αυτό, εφαρμόζουμε ένα σύνολο αξιών που ονομάζεται «the Toyota Way».

Διαβάστε περισσότερα >
People looking at trucks

Η προσέγγισή μας για τη βιωσιμότητα

Together we make a difference to maximise safety,  minimise environmental impact, and optimise business processes.

Διαβάστε περισσότερα >