Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Η νέα έκδοση του διαγωνισμού Toyota Logistic Design προτρέπει τους σπουδαστές να φέρουν την επανάσταση στην εφοδιαστική αλυσίδα

"Παράδοση Πακέτου. Συμμετάσχετε στην επανάσταση" είναι το θέμα του διαγωνισμού της Toyota Logistic Design του τρέχοντος έτους (TLDC 2018). Η Toyota Material Handling Europe αναζητά πλέον ευρωπαίους σχεδιαστές για να αναλάβουν την μελλοντική εφοδιαστική αλυσίδα για την παράδοση δεμάτων.

Ο φετινός διαγωνισμός σχεδίου παίζει στην τάση των καταναλωτών όχι μόνο να παίρνουν αποφάσεις online, αλλά και να αγοράζουν online όλο και περισσότερο. Καθώς το ηλεκτρονικό εμπόριο γίνεται ο κανόνας, ένας γρήγορος χρόνος παράδοσης έχει καταστεί απόλυτη προτεραιότητα, αλλά δεν είναι πάντα πραγματικότητα λόγω υποκείμενων παραγόντων όπως η αυξημένη κυκλοφορία.

Η Toyota προτρέπει τώρα τους φοιτητές σχεδιασμού να εγκαταλείψουν την ιδέα της παραδοσιακής εφοδιαστικής αλυσίδας και να βρουν μια γρήγορη, βιώσιμη και επαναστατική λύση που διευκολύνει την άμεση παράδοση και βελτιστοποιεί το τελευταίο μίλι στους πελάτες. Σκεπτόμενοι το μέλλον και λαμβάνοντας υπόψη τις τάσεις της βιομηχανίας, οι συμμετέχοντες ενθαρρύνονται να διατηρούν στο μυαλό τους την κληρονομιά και την καινοτομία της Toyota ως έμπνευση.

«Όταν ξεκινήσαμε τον διαγωνισμό Toyota Logistic Design (TLDC) πριν από τέσσερα χρόνια, δεν θα μπορούσαμε να προβλέψουμε το ενδιαφέρον που θα προκαλούσε στους ευρωπαίους φοιτητές και αποφοίτους του σχεδίου. Επί του παρόντος, τρεις συμμετέχοντες από τους προηγούμενους διαγωνισμούς δουλεύουν στο Κέντρο Σχεδιασμού: η έναρξη διαλόγου με τους νέους σχεδιαστές είναι ο τρόπος μας διαρκούς παραμονής σε έναν κόσμο νέων ιδεών ", λέει ο Magnus Oliveira Andersson, Διευθυντής Σχεδίασης στην Toyota Material Handling Europe.

Ο διαγωνισμός είναι ανοιχτός από σήμερα και θα κλείσει για υποβολές στις 22 Οκτωβρίου 2017. Όλοι οι ευρωπαίοι φοιτητές σχεδιασμού και οι πρόσφατοι (2017) πτυχιούχοι σχεδιασμού καλούνται να συμμετάσχουν, έχοντας την ευκαιρία να κερδίσουν χρηματικό έπαθλο (με € 5,000 ως πρώτο βραβείο και Βραβείο Πρώτου Συμμετέχοντα, μεταξύ άλλων) και παρουσιάζουν τα νικηφόρα σχέδια τους στην έκθεση CeMAT 2018 στο Ανόβερο της Γερμανίας. Οι συμμετέχοντες μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες και να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό μέσω της σελίδας διαγωνισμού Toyota Logistic Design Competition.

 

Ο διαγωνισμός Toyota Logistic Design αποτελεί μέρος του προγράμματος Logiconomi της Toyota. Το Logiconomi είναι η λέξη που χρησιμοποιεί η Toyota Material Handling για να περιγράψει τον τρόπο σκέψης της - με στόχο "λιτές" διαδικασίες, εξαλείφοντας τις ζημιές, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα και μειώνοντας το κόστος.

ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Shadows of a Swarm truck

Η τεχνολογία του μέλλοντος

Οι έξυπνες διαδικασίες logistics και η φιλοσοφία Logiconomi σας παρέχουν λύσεις που είναι διαθέσιμες σήμερα και παρουσιάζουν το όραμά μας για το μέλλον. 

Διαβάστε περισσότερα >
Smiling people in office corridor

Γίνετε μέλος της ομάδας!

Αναζητούμε πάντα τρόπους να βελτιστοποιήσουμε τα προϊόντα μας και τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε. Και η λύση είναι να συνεργαζόμαστε με άτομα που έχουν το ίδιο πάθος για τα logistics και την τεχνολογία με εμάς.

Διαβάστε περισσότερα >
Hand sketching a truck

Σχεδιασμός ιστορία

Εμπνευσμένοι από τις αξίες της Toyota από τη μία πλευρά και τις τάσεις της βιομηχανίας από την άλλη, σχεδιάζουμε λύσεις διαχείρισης υλικών με γνώμονα τους πελάτες μας.

Διαβάστε περισσότερα >

Σύστημα Παραγωγής της Toyota

Εφαρμόζουμε τη μέθοδο λιτής παραγωγής στην παραγωγή μας και λειτουργούμε σύμφωνα με ένα σύστημα έλξης (pull), το οποίο σημαίνει ότι παράγουμε μόνο ό,τι παραγγέλνετε.

Διαβάστε περισσότερα >