Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Toyota Radioshuttle

Εξοικονομήστε περισσότερο χώρο και χρήματα με τα συστήματα αποθήκευσης shuttle από την Toyota Material Handling

Η Toyota Material Handling λανσάρει νέες λύσεις συστημάτων αποθήκευσης shuttle στην ευρωπαϊκή αγορά. Οι αυτοματοποιημένοι μεταφορείς παλετών Radioshuttle και Autoshuttle της Toyota μετακινούνται μέσα σε συστήματα ραφιών Toyota με υψηλή ταχύτητα, ασφάλεια και χωρίς να προκαλούν ζημιές στα εμπορεύματα. Αυτά τα συστήματα αποθήκευσης υψηλής πυκνότητας μπορούν να εκμεταλλευτούν έως και 80% του όγκου αποθήκης, αυξάνοντας τον χώρο αποθήκευσης και βελτιώνοντας τη διακίνηση προϊόντων.

Οι λύσεις για αποθήκευση χωρίς διαδρόμους από την Toyota επεκτείνονται, με την προσθήκη του Toyota Autoshuttle στην οικογένεια των shuttles.Το Autoshuttle αποθηκεύει και ανακτά παλετοποιημένα αγαθά μέχρι 1500 κιλά με γρήγορο, ασφαλή και αποτελεσματικό τρόπο. Το πρόσφατα αναβαθμισμένο Toyota Radioshuttle μπορεί να μετακινήσει παλέτες μέχρι 1800 κιλών και μπορεί να συνδεθεί με το σύστημα διαχείρισης στόλου I-site της Toyota, ενώ επίσης διατίθεται και με μπαταρίες ιόντων λιθίου, που διαρκούν περισσότερο από 16 ώρες. Και τα δύο shuttles ενισχύσουν την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα, ειδικά σε απαιτητικά σε ενέργεια περιβάλλοντα, όπως οι ψυχόμενοι χώροι.

Τα Shuttles θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα, καθώς οι οδηγοί θα ξοδεύουν λιγότερο χρόνο στη διακίνηση παλετών και τα ανυψωτικά σας μπορούν να χρησιμοποιηθούν πιο αποτελεσματικά. Είναι επίσης ένα ευέλικτο σύστημα, συμβατό με τις ροές εργασίας FIFO και LIFO, ιδανικό για να γεμίζετε τον αχρησιμοποίητο χώρο πάνω από τους χώρους φορτοεκφόρτωσης ή τους χώρους picking.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Logistics Solutions   
Toyota Material Handling Greece 
E-mail: projects@gr.toyota-industries.eu
Tel.: +30 22990 20 242

 

Toyota Autoshuttle pallet carriers

Οι λύσεις αποθήκευσης Shuttle υποστηρίζουν επίσης την lean προσέγγιση της Toyota. Το Radioshuttle είναι ένας έξυπνος μεταφορέας φορτίου που μπορεί να συνδεθεί με ένα σύστημα διαχείρισης αποθήκης (WMS) ή να λειτουργήσει σε συνδυασμό με τα αυτοματοποιημένα μηχανήματα αποθηκών AGV Autopilot. Το «Order Manager», ένα έξυπνο λογισμικό επεξεργασίας παραγγελιών, παρακολουθεί την ακριβή θέση όλων των shuttles και των εμπορευμάτων, εξασφαλίζοντας την ομαλή ροή εργασιών, μετακινώντας τα shuttles την κατάλληλη στιγμή, ώστε να είναι στην κατάλληλη θέση για την επόμενη αναπλήρωση. Αυτή η πλήρως αυτοματοποιημένη λύση αποθήκευσης υψηλής πυκνότητας προσφέρει πλήρη έλεγχο της αποθήκης, με ελάχιστο κίνδυνο απώλειας ή ζημιάς εμπορευμάτων και μέγιστη απόδοση με πολύ μειωμένο κόστος αποθεμάτων. 

Όλα τα συστήματα αποθήκευσης shuttle είναι κατασκευασμένα για μέγιστη διάρκεια ζωής και υποστηρίζονται πλήρως από το ευρωπαϊκό δίκτυο εξυπηρέτησης της Toyota που παρέχει ποιότητα και τεχνογνωσία.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Shadows of a Swarm truck

Η τεχνολογία του μέλλοντος

Οι έξυπνες διαδικασίες logistics και η φιλοσοφία Logiconomi σας παρέχουν λύσεις που είναι διαθέσιμες σήμερα και παρουσιάζουν το όραμά μας για το μέλλον. 

Διαβάστε περισσότερα >
An autopilot doing horizontal transportation

Λύσεις αυτόματων μηχανημάτων

Η αυτόματη σειρά μηχανημάτων και μεταφορέων φορτίου προσφέρει προηγμένες, ευέλικτες λύσεις για πιο αποτελεσματικό και οικονομικά αποδοτικό χειρισμό εμπορευμάτων.

Διαβάστε περισσότερα >
Light shelving racking

Συστήματα ραφιών

Σας βοηθάμε να βελτιστοποιήσετε την λειτουργία της επιχειρησής σας, να μειώσετε το κόστος και να αυξήσετε την παραγωγικότητα με τη βέλτιστη λύση ραφιών.

Διαβάστε περισσότερα >
Toyota Radioshuttle

Toyota Radioshuttle

Ενδιαφέρεστε για τους ημιαυτόματους μεταφορείς φορτίου μας; Ημιαυτόματος μεταφορέας φορτίου υψηλής ταχύτητας που λειτουργεί σε ειδικά συστήματα ραφιών και μπορεί να ελεγχθεί με τηλεχειριστήριο. 

Διαβάστε περισσότερα >