Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Συλλογή παραγγελιών με απομακρυσμένη οδήγηση

Η Toyota βοηθάει στην αύξηση της παραγωγικότητας στην συλλογή παραγγελιών κατά 20%

Η Toyota Material Handling Europe (TMHE) παρέχει εξαιρετική απόδοση στη συλλογή παραγγελιών, με λύσεις απομακρυσμένης οδήγησης, αυξάνοντας την παραγωγικότητα και βελτιώνοντας την εργονομία.

Η βελτιστοποίηση των διαδικασιών είναι αυτό που οδηγεί την Toyota Material Handling να αναπτύσσει τις καλύτερες λύσεις για τους πελάτες της. Χάρη στην ευρεία γκάμα των μηχανημάτων συλλογής παραγγελιών  χαμηλού επιπέδου με ανυψωτική ικανότητα από 1,2 έως 2.5t και τον πρόσθετο εξοπλισμό για δυνατότητα απομακρυσμένης οδήγησης, η συλλογή παραγγελιών γίνεται ευκολότερη, ασφαλέστερη, πιο ενεργειακά αποδοτική και πιο παραγωγική.

Η συλλογή παραγγελιών είναι μια διαδικασία εντατικής εργασίας. Οι παραδοσιακοί χρήστες μηχανημάτων συλλογής παραγγελιών  πρέπει να ανέβουν και να κατέβουν συχνά από το μηχάνημα για να το κινήσουν στην επόμενη θέση συλλογής. Είναι μια επαναληπτική και χρονοβόρα διαδικασία για τον χειριστή.

Η φιλοσοφία της Toyota για απομακρυσμένη οδήγηση δίνει στον χειριστή την ελευθερία να μετακινεί εύκολα το μηχάνημα προς τα εμπρός χωρίς να χρειάζεται να βρίσκεται πάνω σε αυτό. Ο χειριστής απλά περπατά πίσω από το μηχάνημα, πάντα έτοιμος να συλλέξει εμπορεύματα από τα ράφια και να τα τοποθετήσει στο μηχάνημα. Η ενεργοποίηση από το τηλεχειριστήριο που είναι στο περικάρπιο του, αφήνει τα χέρια του ελεύθερα για να συλλέξει εμπορεύματα ανά πάσα στιγμή.

"Η απομακρυσμένη οδήγηση προσφέρει πολυάριθμα οφέλη: μειώνει το χρόνο του κύκλου συλλογής, δημιουργεί μια πιο ομαλή ροή και αυξάνει την παραγωγικότητα περισσότερο από 20%. Η ελεγχόμενη επιτάχυνση και επιβράδυνση οδηγεί σε μείωση της κατανάλωσης ενέργειας κατά 10% και επιτρέπει περισσότερη ώρα λειτουργίας μεταξύ των φορτίσεων της μπαταρίας", λέει ο Μάρτιν Mimer, από το τμήμα Διαχείρισης Προϊόντων Ανυψωτικών Μηχανημάτων Αποθήκης της Toyota Material Handling Europe.

"Η πιο φυσική ροή συλλογής είναι λιγότερο αγχωτική και έχει θετική επίδραση στα κίνητρα του προσωπικού. Επιπλέον, η μειωμένη ανάγκη για είσοδο και έξοδο από το ανυψωτικό μηχάνημα βοηθά να μειωθεί ο κίνδυνος των τραυματισμών και η κούραση. Η ασφάλεια διατηρείται σε υψηλά επίπεδα, με την αυτόματη αναγνώριση εμποδίων. 

Ειδικές εφαρμογές συλλογής μπορούν να επωφεληθούν από την εργασία με μηχανήματα έλξης με  μεταφορείς φορτίων για την αύξηση της παραγωγικότητας. Η Toyota προσφέρει για αυτό το είδος των πελατών μια σειρά από βαρέως τύπου καθήμενου επιβαίνοντα ή όρθιου χειριστή μηχανήματα έλξης με τη δυνατότητα απομακρυσμένης οδήγησης.

Οι λύσεις απομακρυσμένης οδήγησης από την Toyota Material Handling σέβεται την υπόσχεση της εταιρείας για σχεδιασμό εξοπλισμού που διευκολύνει τις διαδικασίες διαχείρισης υλικών και υποστηρίζει τον χειριστή.

Θέλετε να μάθετε περισσότερα?

 

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Shadows of a Swarm truck

Η τεχνολογία του μέλλοντος

Οι έξυπνες διαδικασίες logistics και η φιλοσοφία Logiconomi σας παρέχουν λύσεις που είναι διαθέσιμες σήμερα και παρουσιάζουν το όραμά μας για το μέλλον. 

Διαβάστε περισσότερα >
Low level order picker in warehouse

Μηχανήματα συλλογής παραγγελιών

Η σειρά μηχανημάτων συλλογής παραγγελιών BT Optio προσφέρει τη δυνατότητα συλλογής παραγγελιών σε όλα τα ύψη. Είναι γρήγορα, αποτελεσματικά και παραγωγικά και προσφέρουν καλή εργονομία.

Διαβάστε περισσότερα >

Σύστημα Παραγωγής της Toyota

Εφαρμόζουμε τη μέθοδο λιτής παραγωγής στην παραγωγή μας και λειτουργούμε σύμφωνα με ένα σύστημα έλξης (pull), το οποίο σημαίνει ότι παράγουμε μόνο ό,τι παραγγέλνετε.

Διαβάστε περισσότερα >
Driver on lithium-ion truck in warehouse

Μοναδική σειρά μπαταριών ιόντων λιθίου

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου έχει αποδειχθεί ότι έχουν μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση κατά 30% σε σύγκριση με τις μπαταρίες μολύβδου-οξέος, μειώνοντας σημαντικά τις εκπομπές CO2.

Διαβάστε περισσότερα >