Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Τεχνικός επισκευάζει ανυψωτικό μηχάνημα

Τεχνικός / Ηλεκτρολόγος Μηχανημάτων - Μεσόγεια

Η Toyota Material Handling Greece A.E., η μεγαλύτερη εταιρία στον χώρο των ανυψωτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα, αναζητά Τεχνικό - Ηλεκτρολόγο Μηχανημάτων για την περιοχή των Μεσογείων.

Η θέση αυτή έχει καλυφθεί. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείξατε! Μπορείτε να δείτε τις υπόλοιπες ανοιχτές θέσεις εργασίες που είναι διαθέσιμες εδώ.

 

Για την Εταιρία:

Η Toyota Material Handling Greece, θυγατρική εταιρία της Toyota Material Handling Europe, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον χώρο του εξοπλισμού και υπηρεσιών διαχείρισης υλικών στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια. Αναζητούμε πάντα τρόπους να βελτιστοποιήσουμε τα προϊόντα μας και τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε. Και η λύση είναι να συνεργαζόμαστε με άτομα που έχουν το ίδιο πάθος για τα logistics και την τεχνολογία με εμάς!

 

Σχετικά με την θέση:

Μπορείτε να προσαρμοστείτε σε δύσκολες συνθήκες και να αντιμετωπίσετε αβέβαιες καταστάσεις και περιβάλλοντα; Είστε έτοιμοι να διαχειριστείτε μηχανήματα αλλά και να εγκαταστήσετε και να συντηρήσετε άλλους εξοπλισμούς διαχείρισης υλικών; Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες πωλήσεων και να δώσετε πιθανούς πελάτες σε συναδέλφους σας πωλητές;

Στόχος μας είναι να αυξήσουμε μαζί την επιτυχία του service. Μαζί μπορούμε να προσφέρουμε ικανοποίηση πελατών και να αυξήσουμε την κερδοφορία.

Ως τεχνικοί service, είστε υπεύθυνοι για τη μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας του εξοπλισμού των πελατών και την ικανοποίησή τους.

 

Θα καταφέρετε να αναπτύξετε τις ικανότητές σας και τις γνώσεις σας στο service, στην συντήρηση και στην επισκευή ανυψωτικών μηχανημάτων και άλλους εξοπλισμούς αποθήκης. Θα αναπτύξετε πρακτικές ικανότητες και θα αποκτήσετε εμπειρία, εργαζόμενοι στη μεγαλύτερη εταιρεία στον χώρο του εξοπλισμού και υπηρεσιών διαχείρισης υλικών.

 

Τι ψάχνουμε:

Ψάχνουμε επαγγελματίες και έμπειρους ανθρώπους, που επιθυμούν να αναπτύξουν την καριέρα τους στον κόσμο των logistics και της διαχείρισης υλικών.

Ο ιδανικός υποψήφιος θα κατέχει:

 1. Πτυχίο ΤΕΙ – ΤΕΣ – ΕΠΑΛ  
 2. Ιδανικά, εμπειρία σε:
  • συνεργεία – ηλεκτρολογεία αυτοκινήτων
  • αυτοματισμοί
  • ηλεκτρικές εγκαταστάσεις χαμηλής τάσης
 3. Καλή γνώση αγγλικών
 4. Καλή γνώση χειρισμού υπολογιστών 
 5. Καλή γνώση του πακέτου MS Office
 6. Απαραίτητο Δίπλωμα Οδήγησης
 7. Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις

 

Αίτηση:

Αν σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη θέση εργασίας, στείλτε μας το βιογραφικό σας! Πατήστε στο κουμπί «Κάντε Αίτηση» που βρίσκεται παρακάτω. **Σημαντική Σημείωση** Ο τίτλος του αρχείου που θα επισυνάψετε στην Αίτησή σας πρέπει να περιέχει ΜΟΝΟ λατινικούς χαρακτήρες -και όχι Ελληνικούς- ειδάλλως δεν θα μπορούμε να το λάβουμε.  Αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την θέση εργασίας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Προσωπικού.

 

Θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια στη διαχείριση των βιογραφικών, σύμφωνα με τους νόμους Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.