Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Πρακτική Άσκηση ως Υπάλληλος Εμπορικού Τμήματος στην Toyota Material Handling Greece

Πρακτική Άσκηση - Υπάλληλος Εμπορικού Τμήματος

Η Toyota Material Handling Greece A.E., η μεγαλύτερη εταιρία στον χώρο των ανυψωτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα, προσφέρει Πρακτική Άσκηση για την θέση Βοηθού Ανθρώπινου Δυναμικού για την περιοχή του Μαρκόπουλου Αττικής.

Ημερομηνία δημοσίευσης : 04/10/2018

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ

Είστε απόφοιτος διοίκησης επιχειρήσεων και ψάχνετε να κάνετε την πρακτική σας άσκηση; Έχετε πολύ καλή επικοινωνία και πάθος για νέα τεχνολογία; Θέλετε να εκπαιδευτείτε με τη βοήθεια των καλύτερων στον κλάδο της βιομηχανίας, να αποκτήσετε υψηλού επιπέδου εμπειρία και να έχετε τη δυνατότητα ένταξης στην ομάδα μας μετά από μια πετυχημένη πρακτική άσκηση;

 

Η Toyota Material Handling Greece A.E., η μεγαλύτερη εταιρία στον χώρο των ανυψωτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα, αναζητά άτομο για πρακτική άσκηση ως Υπάλληλο Εμπορικού Τμήματος στην περιοχή του Μαρκόπουλου Αττικής.

 

Τι καθήκοντα έχει η Πρακτική Άσκηση ως Υπάλληλος του Εμπορικού Τμήματος ; 

Ως Πρακτικά Ασκούμενος θα εκπαιδευτείτε στη καθημερινή επικοινωνία με όλα τα τμήματα του οργανισμού και τις καθημερινές λειτουργίες του τμήματος με σκοπό την υποστήριξη εμπορικών συμφωνιών. Καθημερινά θα έρχεστε σε άμεση επικοινωνία με τους συναδέλφους σας, υπηρεσίες, προμηθευτές και δημόσιο τομέα.

Τα κύρια καθήκοντά σας θα περιλαμβάνουν:

  • Καθημερινή επικοινωνία & κάλυψη αναγκών του εμπορικού τμήματος
  • Συμμετοχή σε διαδικασίες διαγωνισμών
  • Καθημερινή παρακολούθηση εμπορικών στοιχειών μέσα από τα συστήματα της εταιρείας

 

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ

Η Toyota Material Handling παρέχει ανταγωνιστικό πακέτο παροχών σε συνδυασμό με τις μηνιαίες αποδοχές 

 

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ

Ο/H ιδανικός/η υποψήφιος θα:

  • Είναι Απόφοιτος ή Τελειόφοιτος Διοίκησης Επιχειρήσεων
  • Κατέχει εξαιρετική γνώση της Αγγλικής γλώσσας
  • Κατέχει εξαιρετική γνώση χειρισμού υπολογιστών
  • Χαρακτηρίζεται από Μεθοδικότητα, Οργάνωση και Ομαδικότητα

 

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο e-mail: hr@gr.toyota-industries.eu με την ένδειξη “Πρακτική Άσκηση – Υπάλληλος Εμπορικού Τμήματος” ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο +30 22990 20204 με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού.

 

 

Σημαντική ειδοποίηση:

Στη διαχείριση των Βιογραφικών θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια. Αν επιθυμείτε να μην κρατήσουμε το βιογραφικό σας στην βάση δεδομένων μας, παρακαλούμε να το σημειώσετε στο email με ένδειξη: «Επιθυμώ την διαγραφή του βιογραφικού μου, μετά την στελέχωση της αιτούμενης θέσης»