Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Πρακτική άσκηση στην Toyota Material Handling Greece

Πρακτική άσκηση - Μηχανικός Οχημάτων - Πάτρα

Η Toyota Material Handling Greece A.E., η μεγαλύτερη εταιρία στον χώρο των ανυψωτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα, προσφέρει Πρακτική Άσκηση για την θέση του Μηχανικού Οχημάτων, για την περιοχή της Πάτρας.

Ημερομηνία δημοσίευσης : 26/03/2018

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ

Σας ενδιαφέρει η επισκευή και συντήρηση μηχανημάτων; Ψάχνετε να κάνετε μια επιτυχημένη πρακτική άσκηση, η οποία θα σας εφοδιάσει με απαραίτητες γνώσεις και εμπειρία; Η Toyota Material Handling Greece A.E., η μεγαλύτερη εταιρία στον χώρο των ανυψωτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα, προσφέρει Πρακτική Άσκηση για την θέση του Μηχανικού Οχημάτων, για την περιοχή της Πάτρας.

 

Τι καθήκοντα έχει ένας Μηχανικός Οχημάτων μας; 

Ως Μηχανικός Οχημάτων, θα ασχολείστε κυρίως με την επισκευή και τη συντήρηση ανυψωτικών μηχανημάτων της εταιρίας μας. Σε συνεργασία με έναν έμπειρο συνάδελφο, ο οποίος θα σας καθοδηγεί και θα σας εκπαιδεύει καθόλη τη διάρκεια της πρακτικής σας, θα είστε υπεύθυνοι για μια περιοχή και για συγκεκριμένο πελατολόγιο, το οποίο θα εξυπηρετείτε. Η θέση αναφέρεται στον Προϊστάμενο Τεχνικών της περιοχής, ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για την καθοδήγηση και ανάπτυξή σας. Τα κύρια καθήκοντά σας θα περιλαμβάνουν:

  • Εκπαίδευση σε διάγνωση βλαβών με χρήση μηχανημάτων
  • Εκπαίδευση σε επισκευή και συντήρηση μηχανημάτων
  • Καθημερινή επίσκεψη σε πελάτες
  • Καθημερινή επικοινωνία με συναδέλφους

 

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ

Η Toyota Material Handling Greece παρέχει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, συνεχής εκπαίδευση και ανάπτυξη. Κάνοντας της Πρακτική Άσκησή σας μαζί μας, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε σημαντικές γνώσεις δίπλα σε έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες του αντικειμένου. Μια επιτυχημένη πρακτική άσκηση, μπορεί να οδηγήσει σε προσφορά θέσης εργασίας. 

 

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ

Ο ιδανικός υποψήφιος θα κατέχει:

  • Σπουδές Μηχανικού / Μηχανοτρονικού οχημάτων
  • Καλή γνώση Αγγλικών
  • Πολύ καλή γνώση χειρισμού υπολογιστών
  • Δίπλωμα αυτοκινήτου

 

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο e-mail: hr@gr.toyota-industries.eu με την ένδειξη “Πρακτική Άσκηση” ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο +30 22990 20204 με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού.

Στη διαχείριση των Βιογραφικών θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια.

 

Μια επιτυχημένη πρακτική άσκηση, μπορεί να οδηγήσει σε προσφορά θέσης εργασίας.