Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Τεχνικός ανυψωτικών μηχανημάτων πρακτική άσκηση στην Toyota Material Handling Greece

Πρακτική Άσκηση - Τεχνικός Οχημάτων - Μαρκόπουλο

Η Toyota Material Handling Greece A.E., η μεγαλύτερη εταιρία στον χώρο των ανυψωτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα, προσφέρει Πρακτική Άσκηση για την θέση του Τεχνικού Ανυψωτικών Μηχανημάτων, για την περιοχή του Μαρκόπουλου Αττικής.

Ημερομηνία δημοσίευσης : 25/06/2018

 

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΗΣ

Είστε απόφοιτος τεχνικός αυτοματισμού ή ηλεκτρολόγος οχημάτων και ψάχνετε να κάνετε την πρακτική σας άσκηση; Αγαπάτε τους αυτοματισμούς και τη νέα τεχνολογία? Θέλετε να εκπαιδευτείτε με τη βοήθεια των καλύτερων στον κλάδο των περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων, να αποκτήσετε υψηλού επιπέδου εμπειρία, με δυνατότητα ένταξης στην ομάδα μας μετά από μια πετυχημένη πρακτική άσκηση? Είστε απόφοιτος τεχνικός αυτοματισμού ή ηλεκτρολόγος οχημάτων και ψάχνετε να κάνετε την πρακτική σας άσκηση; Αγαπάτε τους αυτοματισμούς και τη νέα τεχνολογία? Θέλετε να εκπαιδευτείτε με τη βοήθεια των καλύτερων στον κλάδο των περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων, να αποκτήσετε υψηλού επιπέδου εμπειρία, με δυνατότητα ένταξης στην ομάδα μας μετά από μια πετυχημένη πρακτική άσκηση? Η Toyota Material Handling Greece A.E., η μεγαλύτερη εταιρία στον χώρο των ανυψωτικών μηχανημάτων στην Ελλάδα, αναζητά άτομο για πρακτική άσκηση ως Τεχνικός Ανυψωτικών Μηχανημάτων στην περιοχή του Μαρκόπουλου.

 

Τι καθήκοντα έχει η Πρακτική Άσκηση Τεχνικού Ανυψωτικών Μηχανημάτων; 

Ως Πρακτικά Ασκούμενος θα εκπαιδευτείτε στη καθημερινή επισκευή και συντήρηση μηχανημάτων, στην διάγνωση βλαβών με τη χρήση ειδικών εργαλείων καθώς σε νέες τεχνολογίες αυτοματισμού. Θα έρχεστε καθημερινά σε άμεση επικοινωνία με τους συναδέλφους σας, οι οποίοι θα σας καθοδηγούν καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπαίδευσης σας. Τα κύρια καθήκοντά σας θα περιλαμβάνουν:

  • Καθημερινή επισκευή και συντήρηση περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων υπό την επίβλεψη & καθοδήγηση των υπεύθυνων τεχνικών μας, στην έδρα μας στο Μαρκόπουλο Αττικής
  • Επικοινωνία με τους υπόλοιπους τεχνικούς για την επίτευξη των καθημερινών αναγκών της εταιρείας

 

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣ

Η Toyota Material Handling Greece παρέχει ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών, σε συνδυασμό με τις μηνιαίες αποδοχές.

 

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΑΣ

Ο ιδανικός υποψήφιος θα είναι:

  • Απόφοιτος ή τελειόφοιτος Μηχανοτρονικής - Τεχνικός Αυτοματισμού - Μηχανικός Αυτοκινήτων - Ηλεκτρολόγος Οχημάτων
  • Καλή γνώση Αγγλικών
  • Καλή γνώση χειρισμού υπολογιστών
  • Μεθοδικότητα και ομαδικότητα

 

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο e-mail: hr@gr.toyota-industries.eu με την ένδειξη “Πρακτική Άσκηση - Τεχνικός Ανυψωτικών Μηχανημάτων” ή να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο +30 22990 20204 με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού.

 

 

Σημαντική ενημέρωση:

Στη διαχείριση των Βιογραφικών θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια. Αν επιθυμείτε να μην κρατήσουμε το βιογραφικό σας στην βάση δεδομένων μας, παρακαλούμε να το σημειώσετε στο email με ένδειξη : «Επιθυμώ την διαγραφή του βιογραφικού μου, μετά την στελέχωση της αιτούμενης θέσης»