Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Γιατί να επιλέξετε την Toyota;

close up image on trucks

Ποιότητα και αξιοπιστία, πάντα

Σχεδιάζουμε όλα μας τα μηχανήματα με γνώμονα την καινοτομία και συνεχίζουμε να επενδύουμε στην έρευνα και στην ανάπτυξη. Τα μηχανήματά μας κατασκευάζονται σύμφωνα με το Toyota Production System, με πάνω από το 95% στα δικά μας ευρωπαϊκά εργοστάσια στη Σουηδία, στη Γαλλία και στην Ιταλία. Μπορείτε να μείνετε ήσυχοι ότι τα μηχανήματα που αγοράζετε από εμάς έχουν υποβληθεί σε εκτενείς ελέγχους και σε service καθ' όλη τη διάρκεια ζωής τους από εμάς, σύμφωνα με το Toyota Service Concept, για εγγυημένη ποιότητα. 

Employees in meeting

Σεβασμός

  • Για τους πελάτες μας
  • Για τους εργαζομένους μας
  • Για το περιβάλλον μας

Προσπαθούμε να είμαστε μια βιώσιμη επιχείρηση και βοηθούμε τους πελάτες μας να επιτύχουν τον ίδιο. Για αυτόν τον λόγο, συνεργαζόμαστε για έναν ασφαλές, υγιές και φιλικό προς το περιβάλλον χώρο, τόσο για τους εργαζομένους μας, όσο και για τους πελάτες και τους προμηθευτές μας. Ο Κώδικας Δεοντολογίας μας είναι ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους προσπαθούμε να το επιτύχουμε.

Μάθετε περισσότερα για την προσέγγισή μας για τη βιωσιμότητα >

Toyota Material Handling Greece

Που θα μας βρείτε

ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Toyota Material Handling Greece Α.Ε.
2η οδός Ολυμπιακού Σκοπευτηρίου,          19003 Μαρκόπουλο Αττικής
+30 22990 20200
info@gr.toyota-industries.eu

Κοντά σας

Η Toyota Material Handling Greece, θυγατρική εταιρία της Toyota Material Handling Europe, είναι η μεγαλύτερη εταιρεία στον χώρο του εξοπλισμού και υπηρεσιών material handling στην Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια.
Η εταιρεία λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της στο Μαρκόπουλο-Αττικής, μια σύγχρονη επιχειρηματική μονάδα, που παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες σε όλους τους τομείς του εξοπλισμού material handling, διαθέτοντας τις κατάλληλες υποδομές όπως κέντρο μεταχειρισμένων ανυψωτικών μηχανημάτων με την εγγύηση της Toyota, demo & training center.

Πως μπορεί να σας υποστηρίξει η Toyota

Τι μπορείτε να κάνετε εσείς για εμάς;

Woman in front of laptop

Γίνετε μέλος της ομάδας!

  • Ανακαλύψτε τις ευκαιρίες μας
  • Ως σπουδαστής ή μελλοντικός εργαζόμενος
  • Σε μια ομάδα της Toyota κοντά σας

Αναζητούμε πάντα τρόπους να βελτιστοποιήσουμε τα προϊόντα μας και τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε. Και η λύση είναι να συνεργαζόμαστε με άτομα που έχουν το ίδιο πάθος για τα logistics και την τεχνολογία με εμάς.

Περισσότερα για εργασία στην Toyota >

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Driver using BT Optio for order picking

Η σειρά προϊόντων μας

Ρίξτε μια ματιά στην πλήρη σειρά περονοφόρων ανυψωτικών, στην οποία περιλαμβάνονται μηχανήματα reach truck, παλετοφόρα και μηχανήματα συλλογής παραγγελιών.

Διαβάστε περισσότερα >
Manager looking at I_Site on iPad

Διαχείριση στόλου I_Site

Το I_Site συνδέει τα μηχανήματα του στόλου σας, συλλέγει δεδομένα, παρέχει μια επισκόπηση του τι συμβαίνει και σας λέει τι να κάνετε για να βελτιστοποιήσετε τις διαδικασίες σας.

Διαβάστε περισσότερα >

Σύστημα Παραγωγής της Toyota

Εφαρμόζουμε τη μέθοδο λιτής παραγωγής στην παραγωγή μας και λειτουργούμε σύμφωνα με ένα σύστημα έλξης (pull), το οποίο σημαίνει ότι παράγουμε μόνο ό,τι παραγγέλνετε.

Διαβάστε περισσότερα >
Smiling people in office corridor

Γίνετε μέλος της ομάδας!

Αναζητούμε πάντα τρόπους να βελτιστοποιήσουμε τα προϊόντα μας και τον τρόπο με τον οποίο εργαζόμαστε. Και η λύση είναι να συνεργαζόμαστε με άτομα που έχουν το ίδιο πάθος για τα logistics και την τεχνολογία με εμάς.

Διαβάστε περισσότερα >