Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ SMART TRUCKS ΤΗΣ TOYOTA

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΑ SMART TRUCKS ΤΗΣ TOYOTA

Smart Trucks: μια καινοτομία που ωφελεί τις διαδικασίες σας

Ξέρετε πόση ώρα ακριβώς κινούνται τα μηχανήματα μες την αποθήκη σας; Πόση ώρα μένουν ακινητοποιημένα; Υπάρχει κάποια λύση που θα βελτίωνε το χρόνο επισκευής ή συντήρησης στο κάθε μηχάνημα και θα μείωνε τα συνολικά σας κόστη; Υπάρχει, πλέον, ένας εύκολος τρόπος να παρακολουθείτε τις διαδικασίες σας και να έχετε τον πλήρη έλεγχο, δίνοντάς σας έτσι τη δυνατότητα να βελτιώσετε την αποδοτικότητα, την παραγωγικότητα και την ασφάλεια στην αποθήκη σας.

Από τον Οκτώβριο του 2018, όλα τα μηχανήματα αποθήκης της Toyota Material Handling φέρουν ενσωματωμένο εξοπλισμό τηλεματικής. Η Toyota χαράζει το δρόμο για όλο τον κλάδο με τα Smart Trucks γιατί θέλουμε να σας προσφέρουμε τα μηχανήματα και τα εργαλεία που χρειάζεστε για να αποκτήσετε lean διαδικασίες logistics. Η εγκατάσταση εξοπλισμού τηλεματικής σε όλα τα μηχανήματά σας επιτρέπει να έχετε άμεσα και εύκολα πρόσβαση σε όλα τα δεδομένα του μηχανήματος, από την πρώτη μέρα λειτουργίας του. Με αυτό το τρόπο, μπορείτε εύκολα να αναλύσετε τα δεδομένα των έξυπνων μηχανημάτων σας, ώστε να καταλάβετε καλύτερα και να βελτιώσετε τις διαδικασίες σας.

Ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά ενός smart truck

Ως μέρος του βασικού εξοπλισμού, τα Smart Trucks της Toyota σας δίνουν μια επισκόπηση των ωρών λειτουργίας, χρήσης και service τους, ενώ έχετε και τη δυνατότητα να στείλετε άμεσα αίτημα επισκευής ή συντήρησης από το κινητό σας. Για να μπορείτε να έχετε πλήρη έλεγχο των διαδικασιών σας, μπορείτε να βλέπετε μια επισκόπηση όλων των smart trucks στο στόλο σας. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τη χρήση του μηχανήματός σας όσον αφορά τις ώρες λειτουργίας του και να προγραμματίζετε τη συντήρησή του την κατάλληλη στιγμή, αποφεύγοντας σπατάλες σε χρόνο και χρήμα. Για να μπορεί το μηχάνημά σας να είναι πιο πολλές ώρες λειτουργικό, μπορείτε να επικοινωνήσετε εύκολα και γρήγορα με την ομάδα τη Τεχνικής Υποστήριξης απευθείας από την εφαρμογή.

Επισκόπηση στόλου

Θα έχετε πρόσβαση σε διαδικτυακή πλατφόρμα και θα μπορείτε να κάνετε επισκόπηση όλα τα smart truck σας. Μπορείτε να δείτε τις αποστάσεις που καλύπτουν, τον αριθμό του στόλου και πότε έχουν κάνει συντήρηση ή επισκευή.

Χρήση στόλου

Παρακολουθείστε τις ώρες λειτουργίας των μηχανημάτων σας και προσαρμόστε τις επισκέψεις service ώστε να είναι σε πλήρη λειτουργία για περισσότερες ώρες.

Αίτημα Service

Επικοινωνήστε άμεσα με την ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ή της εφαρμογής για κινητά, στέλνοντας απλά μια φωτογραφία και/ή ένα μήνυμα.

Διαχείριση στόλου I_Site

Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να ενεργοποιήσετε άμεσα και εύκολα το I_Site και να παρακολουθείτε τα μηχανήματα και τους χειριστές σας, βελτιώνοντας όπου χρειαστεί.

Πως η αναβάθμιση σε I_Site θα ωφελήσει τις διαδικασίες σας

Τα Smart Trucks μπορούν εύκολα να συνδεθούν στο I_Site, το σύστημα διαχείρισης στόλου της Toyota. Με το πάτημα ενός κουμπιού, η τεχνολογία ενεργοποιείται άμεσα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να παρακολουθείτε πλήρως τις διαδικασίες σας και να χρησιμοποιείτε τα δεδομένα που λαμβάνετε για να εντοπίσετε και να λύσετε οποιοδήποτε θέμα προκύψει. Το I_Site σας προσφέρει αναλυτικές αναφορές για να μπορέσετε να λάβετε τις σωστές επιχειρηματικές αποφάσεις, να βελτιώσετε τη χρήση των μηχανημάτων σας, να παρακολουθείτε ποιοι χειριστές έχουν τα κατάλληλα διπλώματα και άδειες για τη χρήση συγκεκριμένων μηχανημάτων, να βελτιώσετε τους χρόνους για επισκευή ή συντήρηση και άλλα πολλά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ I_SITE


Τα Smart Trucks συνδέουν την επιχείρησή σας

Πως βοηθάνε τα Smart Trucks το μέλλον της επιχείρησής μου;

Από σήμερα, τα smart trucks θα σας βοηθήσουν να διασφαλίσετε το μέλλον των logistics σας. Συλλέγοντας και αναλύοντας τα δεδομένα από τα smart trucks σας, θα μπορείτε συνεχώς να βελτιστοποιείτε διάφορους τομείς της επιχείρησής σας. Θα μπορείτε να αυξήσετε τον κύκλο ζωής του εξοπλισμού σας και να βελτιστοποιήσετε τον αριθμό των μηχανημάτων σας για συγκεκριμένες περιόδους του χρόνου. Μπορείτε επίσης να εκμεταλλευτείτε προσφορές που ταιριάζουν στις ανάγκες της επιχείρησής σας, όπως η ενοικίαση μηχανημάτων με την ώρα. Ταυτόχρονα, θα μπορείτε να προγραμματίσετε έγκαιρα οποιαδήποτε επισκευή ή συντήρηση των μηχανημάτων σας, ώστε να γίνεται σε «νεκρούς» χρόνους και να μη χρειάζεται να ακινητοποιηθεί το όχημα.

Πως συμβάλλουν τα smart trucks στις lean διαδικασίες;

Σε έναν κόσμο όπου τα πάντα είναι συνδεδεμένα, τα smart trucks σάς παρέχουν τις κατάλληλες πληροφορίες για να διασφαλίσετε ότι έχετε τον απόλυτο έλεγχο και μπορείτε να βελτιώσετε την αποδοτικότητα στις διαδικασίες σας. Θα μπορείτε να μετρήσετε και να βελτιωθείτε, ακόμα και εξ’ αποστάσεως. Είτε έχετε ένα μηχάνημα είτε ολόκληρο στόλο από μηχανήματα σε πολλές διαφορετικές αποθήκες, θα μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τα μοναδικά χαρακτηριστικά των smart trucks. Το αποτέλεσμα; Lean διαδικασίες, απολύτως βελτιστοποιημένες και με μηδενικές σπατάλες σε ενέργεια, χρόνο και χώρο.

Το όραμά μας για τα Smart Logistics

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τα Smart Trucks της Toyota

Ανακαλύψτε περισσότερα για τα smart trucks της Toyota

Manager looking at I_Site on iPad

Διαχείριση στόλου I_Site

Το I_Site συνδέει τα μηχανήματα του στόλου σας, συλλέγει δεδομένα, παρέχει μια επισκόπηση του τι συμβαίνει και σας λέει τι να κάνετε για να βελτιστοποιήσετε τις διαδικασίες σας.

Διαβάστε περισσότερα >
Επισκεφθείτε το online κατάστημά μας

Επισκεφθείτε το online κατάστημά μας

Find more product information, features and possible add-ons about our forklifts, such as reach trucks, pallet trucks & order pickers.

Αγοράστε Online >
An autopilot doing horizontal transportation

Λύσεις αυτόματων μηχανημάτων

Η αυτόματη σειρά μηχανημάτων και μεταφορέων φορτίου προσφέρει προηγμένες, ευέλικτες λύσεις για πιο αποτελεσματικό και οικονομικά αποδοτικό χειρισμό εμπορευμάτων.

Διαβάστε περισσότερα >
Shadows of a Swarm truck

Τεχνολογία του μέλλοντος

Οι έξυπνες διαδικασίες logistics ("Smart Logistics") και η φιλοσοφία Logiconomi σας παρέχουν λύσεις που είναι διαθέσιμες σήμερα και παρουσιάζουν το όραμά μας για το μέλλον.

Διαβάστε περισσότερα >