Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΞΥΠΝΟ ΜΕΛΛΟΝ

Έξυπνα μηχανήματα από τη Toyota

Συνδέστε τα μηχανήματά σας για να έχετε τον πλήρη έλεγχο των διαδικασιών σας

  • Όλα τα μηχανήματα αποθήκης από τον Οκτώβριο του 2018 είναι Έξυπνα μηχανήματα
  • Ο εξοπλισμός τηλεματικής αποτελεί μέρος του βασικού εξοπλισμού
  • Εύκολη αναβάθμιση στην εφαρμογή I_Site

Τα Έξυπνα μηχανήματα περιλαμβάνουν ενσωματωμένο εξοπλισμό τηλεματικής για να μπορείτε εύκολα να συνδεθείτε στο I_Site, την εφαρμογή που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη χρήση των μηχανημάτων σας και τη συμπεριφορά των χειριστών σας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη τεχνολογία με το πάτημα ενός κουμπιού και να αποκτήσετε άμεσα τη δυνατότητα να παρακολουθείτε τις διαδικασίες σας και να βελτιώσετε τον τρόπο που δουλεύετε.

Τα logistics του μέλλοντος στηρίζονται στη Τεχνητή Νοημοσύνη

Τα lean logistics και η συνεχόμενη ροή αποτελούν τις σημερινές προκλήσεις του κλάδου, ενώ θα συνεχίζουν να μας προβληματίζουν και στο μέλλον. Η λύση μας; Συνεργασία μεταξύ των μηχανημάτων χάρη στη Τεχνητή Νοημοσύνη, στέλνοντας το κατάλληλο μηχάνημα, στο κατάλληλο μέρος, τη κατάλληλη στιγμή. Το αποτέλεσμα; Μια πλήρως βελτιστοποιημένη διαδικασία, με μηδενική σπατάλη (waste) σε ενέργεια, χρόνο και χώρο, που θα προσθέτει αξία στις διαδικασίες σας.

Διαβάστε ακόμα περισσότερες καινοτόμες ιστορίες>

Η προσέγγιση Logiconomi

Εφαρμογή της φιλοσοφίας λιτής παραγωγής στον τομέα logistics

  • Συνεργασία με τους ενδιαφερόμενους φορείς για νέες τάσεις
  • Εύρεση λύσεων
  • Έμπνευση για το μέλλον

«Logiconomi» είναι η λέξη που χρησιμοποιούμε για να περιγράψουμε το τρόπο σκέψης μας – έχοντας σαν στόχο να γίνουν lean οι διαδικασίες, να εξαλείψουμε τη σπατάλη, να μεγιστοποιήσουμε την αποδοτικότητα και να μειώσουμε τα κόστη των πελατών μας. Κι όλα αυτά, χάρη στις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες και σε συνεργάτες με τον ίδιο τρόπο σκέψης.

Διαβάστε όλη την ιστορία: Πως ο lean τρόπος σκέψης και τα έξυπνα μηχανήματα λύνουν τις προκλήσεις των logistics >

Συνεργασίες για το μέλλον

Λύσεις στα logistics του σήμερα και του αύριο

Ακολουθώντας τις παγκόσμιες τάσεις, όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο και τη ψηφιοποίηση (digitalisation), ο κλάδος διαχείρισης υλικών αλλάζει και προσαρμόζεται αρκετά γρήγορα. Γι’ αυτό το λόγο, συνεργαζόμαστε με εταιρίες όπως η Vanderlande και η Microsoft, αναπτύσσοντας λύσεις στα logistics του σήμερα και του αύριο.

Νεανικός και καινοτόμος τρόπος σκέψης για τη διαχείριση υλικών

Μέρος της προσέγγισης μας είναι και τα φοιτητικά βραβεία Logiconomi, που έχουν σχεδιαστεί για να ενθαρρύνουν ένα νέο, φρέσκο και καινοτόμο τρόπο σκέψης στη διαχείριση υλικών. Ο Διαγωνισμός Toyota Logistic Design δημιουργήθηκε για να ξεκινήσει έναν ανοιχτό διάλογο με νέους σχεδιαστές και να ενθαρρύνει νέες ιδέες. Μετά την επιτυχία του, δημιουργήσαμε και το Toyota Logistics Engineering Challenge που απευθύνεται σε φοιτητές μηχανικών σπουδών και τους «προκαλεί» να δημιουργήσουν καινοτόμες (και φυσικά εφικτές) μηχανικές λύσεις.

Συνέδρια LOGICONOMI

Όσον αφορά τις τάσεις του μέλλοντος στη τεχνολογία των logistics, ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε ανοιχτόμυαλοι και ευέλικτοι και για να το πετύχουμε συνεργαζόμαστε με πελάτες και προμηθευτές που μοιράζονται τον ίδιο τρόπο σκέψης με μας. Στόχος μας είναι να συνεργαστούμε με τους πελάτες μας, να μοιραστούμε μαζί τους τον τρόπο σκέψης μας και να βελτιώσουμε την αποδοτικότητά τους σε κάθε στάδιο των διαδικασιών τους. Είναι μια συνεχόμενη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη – το ονομάζουμε Logiconomi. Τα Συνέδρια Logiconomi μας έχουν βοηθήσει να μοιραστούμε τις ιδέες μας, να λάβουμε πολύτιμα σχόλια και κριτικές, και να μοιραστούμε τον lean τρόπο σκέψης μας με πελάτες.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Η Logiconomi προσέγγισή μας

Η Logiconomi προσέγγισή μας

Ένας πρωτοποριακός τρόπος σκέψης για την ανάπτυξη αποτελεσματικών και οικονομικών διαδικασικών logistics, που περιλαμβάνει lean διαδικασίες, καινοτομίες και συνεργασίες.

Διαβάστε περισσότερα >
An autopilot doing horizontal transportation

Λύσεις αυτόματων μηχανημάτων

Η αυτόματη σειρά μηχανημάτων και μεταφορέων φορτίου προσφέρει προηγμένες, ευέλικτες λύσεις για πιο αποτελεσματικό και οικονομικά αποδοτικό χειρισμό εμπορευμάτων.

Διαβάστε περισσότερα >
Close up on SAS logo on truck

Σύστημα ενεργής ευστάθειας (SAS)

Αυτή η καινοτομία υποστηρίζει την ασφάλεια και βοηθά στη μείωση του κόστους οδηγών και βλαβών για την επιχείρηση.

Διαβάστε περισσότερα >
Driver on lithium-ion truck in warehouse

Μοναδική σειρά μπαταριών ιόντων λιθίου

Οι μπαταρίες ιόντων λιθίου έχει αποδειχθεί ότι έχουν μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση κατά 30% σε σύγκριση με τις μπαταρίες μολύβδου-οξέος, μειώνοντας σημαντικά τις εκπομπές CO2.

Διαβάστε περισσότερα >