Το BT Reflex προσφέρει πραγματικό όραμα σε όλα τα ύψη

Η σειρά BT Reflex R, σχεδιασμένη για απόδοση σε ύψος, η μοναδική σειρά E με κλίση καμπίνας για μεγαλύτερη ακρίβεια και άνεση, καθώς και η ευέλικτη σειρά O για εσωτερικές και εξωτερικές εργασίες. Αυτές οι 3 σειρές χωρητικότητας 1,4 έως 2,5 τόνων έχουν επίσης ένα προσαρμοσμένο διαμέρισμα χειριστή για να προσφέρουν μια μοναδική και διαισθητική εμπειρία στον χειριστή με εξαιρετική ορατότητα.

Truck with tiliting cab

Ομαλή Λειτουργία

Μοναδικό χαρακτηριστικό των Reach Truck της Toyota είναι η καμπίνα με κλίση και το Transitional Lift Control (TLC). Αυτά τα ήδη υπάρχοντα χαρακτηριστικά απέδειξαν την προστιθέμενη αξία που προσφέρουν σε λειτουργία και έχουν βελτιωθεί στις νέες σειρές. Η κίνηση κλίσης είναι ομαλότερη, η οποία δεν είναι πλέον μόνο πιο άνετη όταν εργάζεστε σε μεγάλα ύψη, αλλά δίνει επίσης στον οδηγό καλύτερη ορατότητα. Επομένως, η διαχείριση φορτίων είναι πιο εργονομική, παραγωγική και ασφαλής. Το χαρακτηριστικό TLC εξασφαλίζει τις μέγιστες ταχύτητες χειρισμού φορτίου χάρη στην ανύψωση και την πτώση χωρίς κρούσεις. Αυτό δίνει στους οδηγούς μεγαλύτερο έλεγχο του φορτίου για βελτίωση της συνολικής απόδοσης.

Φτάνοντας ψηλότερα από ποτέ

Η σειρά BT Reflex θέτει το πρότυπο σε κάθετη απόδοση με ριζικά βελτιωμένες ικανότητες ανύψωσης, που σημαίνει ότι η Toyota μπορεί να προσφέρει μοντέλα μικρότερης χωρητικότητας αντί μοντέλων με μεγαλύτερη χωρητικότητα. Εκτός από το ύψος ανύψωσης των 13 μέτρων, ο νέος σχεδιασμός ιστού είναι καινοτόμος με πολλούς τρόπους: τα λεπτά προφίλ ιστού με κεντρικό κύλινδρο ανύψωσης, η θέση των εύκαμπτων σωλήνων και ο ανοικτός φορέας περονών με ενσωματωμένη πλευρική μετατόπιση; συμβάλλουν στην βέλτιστη ορατότητα του φορτίου, αυξάνοντας την ασφάλεια και την παραγωγικότητα.

Ο έλεγχος προσέγγισης προσφέρει σταθερότητα, ακριβή έλεγχο ιστού και η διαφανής οροφή που σχεδιάζεται σε συνδυασμό με το νέο ιστό, προσφέρουν στον οδηγό μια βελτιωμένη ορατότητα προς τα επάνω, με ελάχιστη παρεμπόδιση της όψης του φορτίου. Ο νέος ιστός επιτυγχάνει ένα νέο επίπεδο ποιότητας, σχεδιασμένοw με λιγότερα εξαρτήματα και περισσότερη προστασία εξαρτημάτων, αυξάνοντας την αξιοπιστία και τη λειτουργικότητα.

Βέλτιστη άνεση οδηγού

Τα μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τον χειριστή. Τα χειριστήρια, το τιμόνι, το κάθισμα και το δάπεδο είναι όλα ρυθμιζόμενα για να ταιριάζουν σε διαφορετικούς χειριστές. Η λειτουργία διεύθυνσης έχει βελτιωθεί, με διαφορετικά προφίλ τιμονιού για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του οδηγού. Ο κινητήριος τροχός είναι πάντα ευθεία μετά το κλείσιμο, εξασφαλίζοντας μια γρήγορη και ασφαλή εκκίνηση. Η βελτιστοποιημένη απόδοση του μηχανήματος  (Optimized Truck Performance - OTP) είναι στάνταρ στην κατηγορία και προσφέρει βελτιωμένο έλεγχο προσέγγισης και έλεγχο στροφών για αυξημένη ασφάλεια και παραγωγικότητα. Το νέο BT Reflex μπορεί να εξοπλιστεί με ένα λέιζερ θέσης περόνης διευκολύνοντας την τοποθέτηση των περονών μπροστά από την παλέτα, μειώνοντας τη ζημιά στα αγαθά και την υποδομή.

Close up on Li-ion logo on truck

Διαθέσιμο με Lithium-Ion & I_Site

"Τα καινούργια μας μηχανήματα reach truck μπορούν να βελτιστοποιηθούν περαιτέρω ώστε να ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες σας", λέει ο Tony Wallis, Commercial Director της Toyota Material Handling UK, "για παράδειγμα για εντατικές εφαρμογές, προσφέρουμε μπαταρίες ιόντων λιθίου για βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης αλλά και  της ευκολία χρήσης .

Για εφαρμογές ψυκτικών αποθηκών, το BT Reflex μπορεί να εξοπλιστεί με μια πλήρως κλειστή καμπίνα που εξασφαλίζει υψηλή άνεση και παραγωγικότητα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες εργασίας. Αυτά τα νέα μηχανήματα μπορούν επίσης να συνδεθούν χρησιμοποιώντας την τεχνολογία I_Site της Toyota, δημιουργώντας έξυπνα φορτηγά που επιτρέπουν στους πελάτες να παρακολουθούν τις επιδόσεις των μηχανημάτων και των χειριστών, βελτιώνοντας την ασφάλεια και μειώνοντας το κόστος”.