Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία για εσάς στην ιστοσελίδα μας OK

Νομικό σημείωμα

Με την πρόσβαση σε αυτή την ιστοσελίδα, συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις.

Πνευματικά Δικαιώματα

Το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας είναι ιδιοκτησία της Toyota Material Handling Europe και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και τους σχετικούς κανονισμούς της Ευρωπαικής Ενωσης όπως ισχύουν- η θα ισχύουν κατά την διάρκεια λειτουργίας της παρούσας ιστοσελίδας με την τρέχουσα μορφή- με όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα ανάλογα με την περίπτωση. Μπορείτε να κατεβάσετε ή να εκτυπώσετε αντίγραφα των μεμονωμένων σελίδων ή / και τα τμήματα της ιστοσελίδας για ιδιωτική χρήση και μόνο και  υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα παραβιάζονται οποιαδήποτε πνευματικά ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα ανακοινώσεις.

Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή (εν όλω ή εν μέρει), η μετάδοση (με ηλεκτρονικά μέσα ή με άλλο τρόπο), η τροποποίηση, η σύνδεση ή χρησιμοποίηση για οποιοδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό -εμπορικό σκοπό η ιστοσελίδα, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της Toyota Material Handling Europe.

Συνδέσεις

Μπορείτε να αφήσετε την ιστοσελίδα της Toyota Material Handling Europe κατά την πρόσβαση σε ορισμένες εξωτερικές συνδέσεις μέσω αυτής της ιστοσελίδας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι πληροφορίες και το λογισμικό σε αυτές τις ιστοσελίδες έχουν συνταχθεί και εκδοθεί από άλλα νομικά ή φυσικά πρόσωπα  πλην της Toyota Material Handling Europe και η Toyota Material Handling Europe δεν υποστηρίζει ούτε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο αυτών των ιστοσελίδων, ούτε τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα που μπορεί να εμφανιστούν σε αυτές. Η Toyota Material Handling Europe δεν εγγυάται ότι το υλικό σε αυτή την ιστοσελίδα ή το υλικό των εξωτερικών συνδέσεων θα είναι απαλλαγμένο από μολύνσεις, ιούς, worms, trojan και / ή άλλους κώδικες που μπορεί να έχουν μολυσματικές ιδιότητες.

Απαλλαγή από την ευθύνη και περιορισμούς ευθύνης

Toyota Material Handling Europe accepts no liability and will not be liable for any loss or damage arising directly or indirectly (including special, incidental or consequential loss or damage) from your use of this website, including any loss, damage or expense arising from, but not limited to, any defect, error, imperfection, fault, omission, mistake or inaccuracy on this website, its contents or associated services, or due to any unavailability of the website or any part thereof or any contents or associated services.

Αλλαγές στην παρούσα Πολιτική

Παρακαλούμε σημειώστε ότι η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Όρων Χρήσης θα αλλάξει από καιρό σε καιρό. Αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή.