Πως να αγοράσετε ηλεκτροκίνητα παλετοφόρα

Η επιλογή του κατάλληλου παλετοφόρου μηχανήματος δεν είναι πάντα εύκολη. Παρακάτω θα βρείτε τι πρέπει να έχετε υπόψιν σας όταν αγοράζετε ένα ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο.

1. Πως θα χρησιμοποιείτε το ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο σας;

 • Χρήση μέσα σε οχήματα ή σε στενούς χώρους
  Ρίξτε μια ματιά στο BT Levio 1,3 t Compact και το BT Staxio 1 t Compact. Είναι μικρά και ελαφριά, και γι’ αυτό το λόγο ιδανικά για χρήση σε μικρούς (και στενούς) χώρους ή μέσα σε οχήματα. 
 • Οριζόντια μεταφορά φορτίου σε μικρές αποστάσεις
  Η σειρά BT Levio W με ικανότητα μεταφοράς φορτίου από 1,3 μέχρι 2,5 τόνους είναι τα μηχανήματα που ψάχνετε και θα σας κάνουν τη δουλειά πανεύκολη. 
 • Οριζόντια μεταφορά φορτίου για μεγάλες αποστάσεις
  Αν έχετε πολύ έντονη δραστηριότητα και πρέπει να μεταφέρετε ασταμάτητα φορτία, ή αν η αποθήκη σας έχει μεγάλες αποστάσεις, τότε θα ήταν καλύτερο να στραφείτε προς το BT Levio με αναδιπλούμενη πλατφόρμα, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιείτε το παλετοφόρο είτε περπατώντας, είτε ανεβαίνοντας πάνω στην πλατφόρμα. 

Επίσης, σκεφτείτε τι ανάγκες μπορεί να έχετε στο μέλλον, ώστε να αγοράσετε ένα ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο που θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες σας για πολλά χρόνια. 

2. Ποιο μοντέλο θα διαλέξετε;

 • Ανυψωτική ικανότητα
  Σκεφτείτε ποιο είναι το μέγιστο βάρος που θα χρειαστεί να μεταφέρετε. Διαλέξτε το μοντέλο που ανταποκρίνεται σε αυτά τα βάρη, αλλά λάβετε υπόψιν σας πως μπορεί να αναπτυχθεί η δουλειά σας στο μέλλον και τι ανάγκες μπορεί να έχετε τότε. 
 • Συχνότητα
  Για να διαλέξετε τη σωστή ανυψωτική ικανότητα, πρέπει να σκεφτείτε και πόσο συχνά θα χρησιμοποιείτε το παλετοφόρο. Αν χρειάζεστε ένα ηλεκτροκίνητο παλετοφόρο που θέλετε να αντέξει αρκετά χρόνια και θα το χρησιμοποιείτε συνεχώς, με πολύ κίνηση και έντονη δραστηριότητα, θα πρέπει να επιλέξετε ένα πιο ισχυρό μηχάνημα με μεγαλύτερη ανυψωτική ικανότητα. Μην ξεχάσετε να δείτε τις διαθέσιμες μπαταρίες για κάθε μοντέλο.

3. Προσαρμόστε το μηχάνημα στις ανάγκες σας!

Αφού αποφασίσετε ποιο μηχάνημα και μοντέλο χρειάζεστε, μπορείτε να διαλέξετε διάφορες επιλογές και πρόσθετα χαρακτηριστικά, ώστε να προσαρμόσετε το μηχάνημα ανάλογα με τις ανάγκες σας. 

Για δραστηριότητες χαμηλής έντασης

Το BT Levio 1,3 t Compact και το BT Staxio 1 t Compact είναι δύο μικρά και ελαφριά μοντέλα, ιδανικά για στενούς χώρους, όπως καταστήματα ή μέσα σε οχήματα.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ

Για οριζόντια μεταφορά φορτίων

Με ανυψωτική ικανότητα από 1,3 μέχρι 2,5 τόνους, η σειρά ηλεκτροκίνητων παλετοφόρων BT Levio W πεζού χειριστή είναι ιδανική για μεταφορά παλετών με χαμηλή ή μέτρια συχνότητα.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ

Για μεγαλύτερες αποστάσεις ή εργασίες με υψηλή ένταση

Η σειρά ηλεκτροκίνητων παλετοφόρων BT Levio P έχει ενσωματωμένη πλατφόρμα χειριστή και πλαϊνά προστατευτικά για περισσότερη ασφάλεια. Αυτά τα συμπαγή μηχανήματα είναι ιδανικά για εργασίες διαχείρισης υλικών που απαιτούν υψηλές επιδόσεις και κάλυψη μεγάλων αποστάσεων.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ

Για εργασίες στοίβαξης

Ιδανικό για στοίβαξη, διαχείριση διπλής παλέτας, συλλογή παραγγελιών και οριζόντια μεταφορά, τα ηλεκτροκίνητα μηχανήματα στοίβαξης BT Staxio μπορούν να ανταπεξέλθουν σε ένα μεγάλο εύρος εφαρμογών διαχείρισης υλικών.

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΑ

Χρειάζεστε βοήθεια;

Είναι πολύ εύκολο να επικοινωνήσετε μαζί μας. Κάντε chat μαζί μας, στείλτε μας email ή αν προτιμάτε τηλεφωνική υποστήριξη, είμαστε διαθέσιμοι Δευτέρα - Παρασκευή 8:30 - 16:30. 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ψάχνετε για λύση ενοικίασης;

Στην σελίδα ενοικιαζόμενων μηχανημάτων θα βρείτε ένα μεγάλο εύρος μηχανημάτων, και ανάμεσά τους μηχανήματα συλλογής παραγγελιών, μηχανήματα reach trucks και περονοφόρα μηχανήματα αντιβάρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗΣ

Χρειάζεστε κάτι μικρότερο;

Με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας, έχουμε τα κατάλληλα χειροκίνητα παλετοφόρα για κάθε εφαρμογή, και είμαστε τόσο σίγουροι για την ποιότητά τους που σας προσφέρουμε 99 χρόνια εγγύηση στο πλαίσιό τους!

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΛΕΤΟΦΟΡΑ

12 λόγοι για να αγοράσετε το BT LIfter

Με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας, έχουμε τα χειροκίνητα παλετοφόρα για όλες τις περιστάσεις και για να εξοικονομείτε χρήματα.

Ανακαλύψτε όλα τα Πλεονεκτήματα