Καλώς ήλθατε στην Υποστήριξη Πελατών της Toyota

Όποτε χρειάζεστε βοήθεια είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθήσουμε!

Εξοικονομήστε χρόνο, ζητώντας υποστήριξης online, και θα σας φέρουμε σε επαφή με έναν από τους ειδικούς μας.

Αποστολή & Παράδοση

Στην Toyota κατασκευάζουμε τα μηχανήματα μας έχοντας πάντα στο μυαλό μας το "just in time". Στην TMHGR έχουμε ένα στοκ μηχανημάτων και προσπαθούμε να σας κάνουμε πάντα την καλύτερη δυνατή παράδοση. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης σας ανακοινώνεται σχετικά με τα προϊόντα που πωλούνται online, και το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της εταιρείας μας θα επικοινωνήσει μαζί σας και θα σας επιβεβαιώσει την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης, για να εξασφαλιστεί μια ομαλή διαδικασία.

Αν έχετε κάνει πολλαπλές αγορές ενδέχεται να λάβετε περισσότερα από ένα e-mail αποστολής, το καθένα με τις λεπτομέρειες των επιμέρους παραδόσεων. Οι παραγγελίες σας ενδέχεται να παραδοθούν διαφορετικές ημερομηνίες. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας αν οι παραγγελίες σας δεν έχουν παραληφθεί εντός του χρονικού πλαισίου που περιγράφεται στο email.

Τα προϊόντα μας παραδίδονται από μεταφορέα εμπορευμάτων κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Αυτή τη στιγμή παραδόσεις γίνονται μόνο στο εσωτερικό της Ελλάδας. 

Πληρωμή

Το τιμολόγιο αποστέλλετε κατά την ημερομηνία παράδοσης και όλο το ποσό πρέπει να εξοφληθεί προκαταβολικά της παράδοσης ή κατά την παράδοση με αντικαταβολή. Εάν θέλετε να λάβετε πίστωση για ένα προϊόν, μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα μέσω της φόρμας επικοινωνίας και θα μελετήσουμε το αίτημά σας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.

Ο λογαριασμός σας

Όταν κάνετε μια παραγγελία, κάνετε μία αίτηση για ενοικίαση ή να κάνετε ένα αίτημα για service θα δημιουργήσουμε έναν λογαριασμό για εσάς. Μπορείτε να ελέγξετε το λογαριασμό σας και την κατάσταση των online παραγγελιών σας ανά πάσα στιγμή με μία επίσκεψη στην Σελίδα μου.

Στην Toyota θεωρούμε την ασφάλεια πολύ σημαντική. Ως εκ τούτου, η ιστοσελίδα μας είναι ασφαλισμένη με SSL πιστοποιητικά για να εξασφαλίσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία που εισάγετε. Διαβάστε περισσότερα για την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων