Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

Το Logiconomi Forum της Toyota στην έκθεση CeMAT 2018

Εμπνευστείτε από τους ειδικούς για τις τελευταίες τάσεις της αγοράς

Καλώς ήρθατε στο Logiconomi Forum της Toyota

Στο Logiconomi Forum έχουμε καλέσει κορυφαίους ομιλητές να μιλήσουν για σημαντικά θέματα του κλάδου μας. Στην CeMAT θα έχετε την δυνατότητα να μάθετε κάθε μέρα κάτι καινούριο για τις παρακάτω τάσεις: logistics 4.0, αυτόνομα συστήματα, ασφάλεια, robotics, τεχνητή νοημοσύνη, big data, TPS και lean. Ανεξάρτητα από το πιο θέμα σας ενδιαφέρει περισσότερο, είστε ευπρόσδεκτοι στον χώρο 32 να γνωρίσετε τους κορυφαίους ειδικούς του κλάδου: τον σύμβουλο TPS Sam Nomura, τον κο. Simon Floyd της Microsoft, τον κο. Jan van der Velden από την Vanderlande και πολλούς ακόμα. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μια ιδέα του τι σας περιμένει στην έκθεση, αλλά φροντίστε να κατεβάσετε το πλήρες πρόγραμμα για να έχετε ολοκληρωμένη εικόνα.

Μερικοί από τους κύριους ομιλητές μας...

Τεχνητή Νοημοσύνη, Robotics και νέες τεχνολογίες : ετοιμαστείτε για το μέλλον – σήμερα

Randall van Poelvoorde, Ιδρυτής RobotXperience

Ο κλάδος των logistics έχει εντάξει ήδη στις διαδικασίες του τους αυτοματισμούς και την ρομποτική, παρ’ όλα αυτά, είναι ξεκάθαρο ότι το ταξίδι αυτό μόλις ξεκίνησε. Τα επόμενα βήματα είναι η τεχνητή νοημοσύνη και τα ρομπότ που θα δουλεύουν δίπλα στους ανθρώπους, και η εκθετική ανάπτυξη των ικανοτήτων της ρομποτικής δεν μπορεί να αγνοηθεί. Ο Randall van Poelvoorde είναι ειδικός σε αυτόν τον τομέα και θα παρουσιάσει μια τολμηρή επισκόπηση.

 

Τρίτη 24 Απριλίου: 11 π.μ. και 2 μ.μ.

 

Ασφάλεια από πάνω προς τα κάτω: η περίπτωση της Heineken

Reyes Gonzalez, Global Head of Health and Safety, Heineken

Η ασφάλεια στον χώρο εργασίας αποτελεί κρίσιμο θέμα για κάθε εταιρία, και έχει ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στους κλάδους των logistics και της παραγωγής, όπου γίνονται αρκετά συχνά ατυχήματα. Η Reyes Gonzalez είναι το άτομο πίσω από το πρόγραμμα ασφάλειας της Heineken, το οποίο έχει εφαρμοστεί από «πάνω προς τα κάτω» εντός του ομίλου – με μετρήσιμα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

 

Τετάρτη 25 Απριλίου: 11 π.μ. και 2 μ.μ.

 

Πως να πετύχετε την απόλυτη ποιότητα προϊόντων με lean μεθοδολογία

Sam Nomura, Senior TPS consultant to Toyota Group

Με βάση την Ιαπωνία, ο κος. Nomura έχει μεγάλη εμπειρία δουλεύοντας με την Toyota, εστιάζοντας στις μεθοδολογίες του Toyota Production System. Μία από τις βασικές αρχές της Toyota είναι το ‘Kaizen’ – που σημαίνει συνεχής βελτίωση. Αυτή η παρουσίαση θα δείξει τον τρόπο με τον οποίο ο κος. Nomura εφάρμοσε ένα 10ετές project βελτίωσης, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα εξαιρετική βελτίωση στην ποιότητα των προϊόντων μας και μείωση των απαιτήσεων εγγύησης στα έξι διαφορετικά εργοστάσια παραγωγής σε Ευρώπη, Αμερική και Ιαπωνία.

 

Πέμπτη 26 Απριλίου: 11 π.μ. και 2 μ.μ.

Αυτοματοποίηση: Πως να ικανοποιήσετε τις διαρκώς επιταχυνόμενες απαιτήσεις των πελατών σας

Jan van der Velden, Market Director Warehousing, Vanderlande

Το ηλεκτρονικό εμπόριο αλλάζει πλήρως τις απαιτήσεις των πελατών. Οι πελάτες πλέον απαιτούν ταχύτητα, ακρίβεια και ευελιξία από την παραγγελία μέχρι την παράδοση των προϊόντων - και θέλουν να μπορείτε να ανταποκριθείτε στους ρυθμούς τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και οι αποθήκες να αντιμετωπίζουν πολλές προκλήσεις. Ο Jan van der Velden θα εξηγήσει πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία και πως οι αυτοματισμοί στην διεκπεραίωση παραγγελιών μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να αποκτήσει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό.

 

Παρασκευή 27 Απριλίου: 11 π.μ. και 2 μ.μ.

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ CEMAT