Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι θα έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στην ιστοσελίδα μας. ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ

CeMAT 2018 – η κορυφαία έκθεση εφοδιαστικής αλυσίδας

Η έκθεση CeMAT 2018, θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 23 – 27 Απριλίου, μαζί με την έκθεση Hannover Messe, μία από τις μεγαλύτερες και πιο φημισμένες βιομηχανικές εκθέσεις παγκοσμίως. Στον χώρο 32 της έκθεσης, η Toyota Material Handling θα έχει ως κύριο θέμα τις lean business practices, οι οποίες πηγάζουν από το φημισμένο Toyota Production System. Οι επισκέπτες θα πάρουν μια εικόνα σχετικά με την προσέγγιση της Toyota να εξαλείψει τις «απώλειες» (waste) και να μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα στις διαδικασίες παραγωγής και διανομής. Η Toyota είναι η πηγή του lean τρόπου σκέψης, και στην CeMAT 2018 δίνουμε έμφαση στο πως μπορεί να εφαρμοστεί στα σημερινά προϊόντα και υπηρεσίες.
Γνωρίστε την Toyota

CeMAT 2018: ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΑ LEAN LOGISTICS

Ο χώρος της Toyota στην CeMAT 2018 θα δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να ανακαλύψουν και να μάθουν τον lean τρόπο σκέψης της εταιρίας μας. Θα υπάρχει ειδικό «Logiconomi Forum», με ομιλίες καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, όπου κορυφαίοι ομιλητές θα επικεντρώνονται σε σημαντικά θέματα. Ανάμεσά τους, θα είναι η σημαντική παρουσίαση του Sam Numora από την Ιαπωνία, ο οποίος θεωρείται μια από τις πιο αξιόλογες αυθεντίες σχετικά με το Toyota Production System.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ

 

CeMAT 2018: ΛΟΓΙΚΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ

Η CeMAT θα δείξει στους επισκέπτες πως η Toyota χρησιμοποιεί τους αυτοματισμούς στις δικές της διαδικασίες παραγωγής και διανομής, για την πιο ομαλή ροή της εφοδιαστικής της αλυσίδας. Με μια πλήρη γκάμα αυτόματων μηχανημάτων, η Toyota μπορεί να παρέχει μια απλή και σταδιακή μετάβαση στους αυτοματισμούς, η οποία έχει και γρήγορη εμπορική απόσβεση. Η Toyota θα παρουσιάσει επίσης ένα νέο προηγμένο σύστημα ελέγχου, που προσαρμόζει άψογα όλες τις διαδικασίες ώστε να βελτιστοποιηθεί η χρήση των διαθέσιμων μηχανημάτων, μειώνοντας τις συμφορήσεις και αυξάνοντας την ταχύτητα ροής.

 

CeMAT 2018: Η ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ

Η Toyota δίνει μεγάλη βαρύτητα στα lean logistics, και τα υποστηρίζει σημαντικά με τις τηλεματικές λύσεις της. Η πλατφόρμα του Toyota I_Site έχει εγκατασταθεί πλέον σε περισσότερα από 50,000 συνδεδεμένα μηχανήματα, και επιτρέπει στους πελάτες μας να μεγιστοποιήσουν τον βαθμό χρήσης των μηχανημάτων τους και να βελτιώσουν την λειτουργία τους, διαχειρίζοντας αποτελεσματικά τους οδηγούς τους και τα ατυχήματα που συμβαίνουν. Στην CeMAT 2018, η Toyota θα παρουσιάσει την τελευταία έκδοση του I_Site, η οποία περιλαμβάνει πολλές νέες και προηγμένες λειτουργίες.

Τεχνολογία του μέλλοντος από την Toyota

 

CeMAT 2018: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ

Τα συστήματα logistics αναπτύσσονται γρήγορα, για να μπορέσουν να προσδώσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη σημερινή αγορά. Για να ανταποκριθεί στις ανάγκες του αύριο, η Toyota – μέσω του προγράμματος «Logiconomi» - συνεργάζεται με πελάτες, δημιουργικά ταλέντα και εταιρίες τεχνολογίας με τον ίδιο τρόπο σκέψης. Στην CeMAT 2018, η Toyota θα παρουσιάσει τις πιο νέες ιδέες και εξελίξεις, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν την ομάδα R&D, και να ανακαλύψουν τις lean logistics διαδικασίες σε έναν ψηφιακό κόσμο.

ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ CEMAT 2018

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει

Shadows of a Swarm truck

Η τεχνολογία του μέλλοντος

Οι έξυπνες διαδικασίες logistics και η φιλοσοφία Logiconomi σας παρέχουν λύσεις που είναι διαθέσιμες σήμερα και παρουσιάζουν το όραμά μας για το μέλλον. 

Διαβάστε περισσότερα >

Σύστημα Παραγωγής της Toyota

Εφαρμόζουμε τη μέθοδο λιτής παραγωγής στην παραγωγή μας και λειτουργούμε σύμφωνα με ένα σύστημα έλξης (pull), το οποίο σημαίνει ότι παράγουμε μόνο ό,τι παραγγέλνετε.

Διαβάστε περισσότερα >
An autopilot doing horizontal transportation

Λύσεις αυτόματων μηχανημάτων

Η αυτόματη σειρά μηχανημάτων και μεταφορέων φορτίου προσφέρει προηγμένες, ευέλικτες λύσεις για πιο αποτελεσματικό και οικονομικά αποδοτικό χειρισμό εμπορευμάτων.

Διαβάστε περισσότερα >
Picture of text on whiteboard

The Toyota Way

Αποστολή μας είναι να σας παρέχουμε εξαιρετική απόδοση στις διαδικασίες διαχείρισης υλικών σας, και για τον λόγο αυτό, εφαρμόζουμε ένα σύνολο αξιών που ονομάζεται «the Toyota Way».

Διαβάστε περισσότερα >